😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

درگیری ذهنی چیست؟ چگونه از آن رها شویم؟

درگیری ذهنی

گاهی در زندگی دچار سر درگمی می شویم و نمی توانیم به درستی تصمیم گیری کنیم، یکی از دلایل آن می تواند درگیری ذهنی ما باشد.

درگیری ذهنی چیست؟

برای همه ما پیش آمده که در برهه ای از زندگی خود ذهنمان آشفته شده و دچار درگیری ذهنی می شویم. دائما نشخوار فکری داریم و در کار هایمان نمی توانیم به درستی تصمیم بگیریم. یعنی به نوعی دچار آشفتگی در ذهن خود هستیم که رهایمان نیز نمی کند. حال اگر این مسئله به صورت طولانی مدت در ذهن ادامه پیدا کند، قطعا زمینه ساز بیماری هایی نظیر افسردگی و حتی بیماری های جسمی می گردد. بنابراین لازم است به این مسئله اهمیت داده شود تا از ادامه آن جلوگیری گردد که از ورود آسیب های بیشتر پیشگیری گردد.

درگیری ذهنی چه نشانه هایی دارد؟

شخصی که از درگیری ذهنی رنج می برد، علائمی چون استرس، اضطراب، عدم تمرکز، نداشتن اعتماد به نفس و … را تجربه می کند. در واقع این علائم زندگی او را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. این اختلال کم کم فرد را دچار خستگی و فرسایش می کند. در نهایت او حتی ممکن است برای اتفاق های کوچک زندگی خود نیز قدرت تصمیم گیری نداشته باشد. زیرا این شخص دچار سر درگمی می باشد.

افرادی که به نوعی با درگیری ذهنی رو به رو می شوند، پس از مدتی از حضور در جمع و ارتباط با دیگران خود داری می کنند. با تصور این که این کار آن ها به شرایط موجود کمک می کند. اما در نهایت مشاهده می کنند که نه تنها مشکل آن ها حل نشده، بلکه علائم در آن ها تشدید می گردد. در این ارتباط می توانید مقاله کنترل ذهن را نیز مطالعه نمایید.

درگیری ذهنی چه نشانه هایی دارد؟
درگیری ذهنی چه نشانه هایی دارد؟

رهایی از درگیری ذهنی چگونه است؟

اولین قدم برای رهایی از درگیری ذهنی این است که تلاش کنید از دست شک و دو دل بودن خلاص شوید. همه کار های خود را اولویت بندی کرده و برای آن ها برنامه ریزی داشته باشید. سپس برای انجام هر کدام از آن ها روشی را انتخاب کنید. آن وقت با انجام کار ها طبق برنامه، ذهن شما کمی آرام می گیرد. در این خصوص می توانید مقاله تخلیه ذهن را نیز مطالعه نمایید.

از منفی بافی دست بردارید. تکرار جمله های منفی در ذهن باعث می شود که انرژی شما نیز تحلیل برود. نسبت به خود خوش بین باشید و از خود بدگویی نکنید. با این کار اجازه می دهید، افکار مثبت نیز به سمت ذهن شما جاری شوند. برای انجام این کار می توانید از مدیتیشن و یوگا نیز استفاده کنید تا تمرکز بیشتری روی ذهن خود داشته باشید.

ذهن آگاهی را تمرین کنید. در مقاله مربوط به ذهن اگاهی گفته بودیم یکی از مهم ترین کار ها در تکنیک ذهن آگاهی، رها کردن است. یعنی این که یاد بگیریم، مسائل را رها سازیم. آن وقت است که می بینیم، نسبت به آن ها پذیرش و آگاهی بیشتری دریافت نموده ایم و سپس مسائل به وجود آمده را با ذهنی شفاف و آگاه تر می توانیم حل نماییم.

چکیده:

وقتی که اضطراب، نگرانی و تردید به سمت ذهن هجوم می آورند، آن وقت است که درگیری ذهنی ایجاد می گردد. حال وقتی ما نتوانیم جلوی این هجوم افکار را بگیریم، قطعا از میزان طاقت ما فراتر می روند و این مسئله خود باعث ایجاد هزاران مشکل دیگر می گردد. در نهایت تمام ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر قرار می دهد و اجازه نمی دهد آرامش را در زندگی خود تجربه کنیم.

رنجی که از استرس دائمی این اختلال به دوش می کشیم، ما را همواره خسته و خسته تر می کند و اجازه نمی دهد از لحظه حال زندگی خود لذت ببریم. بنابراین اکر احساس می کنید در شما هم به نوعی درگیری ذهنی وجود دارد و شما را آزار می دهد، حتما به مشاورین و متخصصین این امر مراجعه نمایید. این گونه با درمان آن از ورود آسیب های بیشتر نسبت به خود، جلوگیری می نمایید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×