😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

شخصیت خود شیفته چه ویژگی هایی دارد؟

شخصیت خود شیفته

شخصیت خود شیفته شخصیتی است که در آن شخص دچار غروری کاذب شده و به دنبال تعریف و تمجید دیگران از خود می باشد.

شخصیت خود شیفته چیست؟

افرادی که به دنبال تعریف و تمجید دیگران از خود هستند و اگر از آن ها تعریف نشود ناراحت می شوند، شخصیت خود شیفته هستند. آن ها فکر می کنند که سزاوار تعریف و توجه هستند و به نوعی با غرور کاذب درگیر می شوند. این افراد به دلیل این ویژگی ها در اجتماع و یا محل کار، قطعا دچار مشکل می شوند. در واقع این نوع شخصیت از اعتماد به نفس کاذبی برخوردار هستند و فکر می کنند که همیشه بر دیگران ارجحیت دارند.

افراد دارای شخصیت خود شیفته چه ویژگی هایی دارند؟

این افراد به دلیل خود برتر بینی معمولا روابط ناموفقی با دیگران دارند. دائما در مدرسه، دانشگاه، محل کار و اجتماع دچار مشکل می شوند. زیرا دیگران آن ها را افرادی مغرور و متظاهر می بینند. افرادی که شخصیت خود شیفته دارند، اگر در جمعی که حضور دارند، احساس کنند اوضاع وفق مراد آن ها نمی باشد، عصبانی می شوند و معمولا در کار های گروهی نیز موفق ظاهر نمی شوند. زیرا به هیچ وجه تحمل این که نقد شوند را ندارند. همچنین این افراد نمی توانند با دیگران همدلی کنند و خود را جای دیگران بگذارند تا بتوانند آن ها را درک نمایند.

افراد دارای این شخصیت تصور می کنند که منحصر به فرد هستند و همیشه فقط مسائل مربوط به آن ها دارای اهمیت است. ضمن این که فکر می کنند هیچ کس تجربه هایی را که آن ها کسب نموده اند را ندارد و فقط خود شان بر همه امور آگاه هستند. در کنار این مقاله می توانید مقاله شخصیت آفرودیت را نیز مطالعه نمایید.

افراد دارای شخصیت خود شیفته چه ویژگی هایی دارند؟
افراد دارای شخصیت خود شیفته چه ویژگی هایی دارند؟

بهبود رفتار شخصیت خود شیفته:

اگر چه افرادی که دچار اختلال شخصیت خود شیفتگی هستند، معمولا خودشان متوجه آن نیستند. زیرا آن ها عموما رفتار خود را عادی پنداشته و مشکلی در خود نمی بینند. اما اگر بخواهند در جهت بهبود این اختلال عمل کنند، معمولا با جلسات مشاوره و تغییر سبک زندگی می توان آن را کنترل نمود. ولی نکته اینجاست که گاهی این اختلال همراه با بیماری های روحی دیگر همچون افسردگی نیز همراه می گردد. در اینجا ممکن است متخصص به همراه گفتگو درمانی، از دارو نیز جهت بهبود و کنترل بیماری استفاده نماید.

اگر شما هم نشانه هایی از این شخصیت را در خود احساس می کنید، سعی کنید برای بهبود خود از داشتن برنامه ورزشی منظم در زندگی تان غافل نشوید. ورزش هایی چون یوگا و مدیتیشن نیز در این امر بسیار کمک کننده می باشند. همچنین در کنار برنامه ورزشی تا حد امکان از مصرف الکل و یا هر نوع مواد مخدر بپرهیزید. در کنار این مطالب می توانید مقاله شخصیت نمایشی را نیز مطالعه نمایید.

چگونه با افراد دارای شخصیت خود شیفته رفتار کنیم؟

زندگی و تعامل با افراد خود شیفته کمی مشکل و چالش بر انگیز به نظر می آید. عموما این افراد به مشکل شخصیتی و رفتار های غیر معمول خود واقف نیستند. زیرا این شخصیت خود را منحصر به فرد می دانند و فکر می کنند که همیشه حق با آن ها است. بنابراین آگاه نمودن آن ها و کمک کردن به این افراد جهت مراجعه به درمان گر بهترین هم یاری ممکن است که می توان با آن ها انجام داد.

چکیده :

فردی که شخصیت خود شیفته دارد، از همه انتظار دارد که قدر او را بدانند و از کار هایی که انجام می دهد، تعریف و تقدیر کنند. این توقع و انتظار در آن ها نیز معمولا با خشم همراه است. چرا که فکر می کنند دیگران متوجه این مسئله نیستند. به همین دلیل اکثر اوقات در زندگی تنها می مانند و ادعای استقلال بسیار زیادی می کنند. آن ها فکر می کنند که به تنهایی از پس همه کار ها بر می آیند و هیچ نیازی به دیگران ندارند.

حال این سوال مطرح است که آیا واقعا زندگی بدون تعامل با خانواده، دوست، آشنا و یا جامعه امکان پذیر است؟ قطعا پاسخ این سوال خیر است. بنابراین ضروری است که اگر ما علائم این اختلال را در خود مشاهده می کنیم، هر چه زودتر به فکر بهبود افکار و رفتار خود باشیم تا از آسیب دیدن بیشتر خودمان و زندگی خود جلوگیری به عمل آوریم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×