😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

تغییر باور چیست و چه نشانه هایی دارد؟

تغییر باور

در این جا یاد می گیریم که چگونه ارزیابی کنیم باور مان تغییر پیدا کرده است یا خیر؟

برای تغییر باور باید نگرش تغییر کند

باورهای ما هستند که سرنوشت ما را می سازند یعنی برای برای اینکه زندگی شما تغییر کند باید باور هایتان را تغییر دهید. و برای تغییر باور باید نگرش شما تغییر کند. و درنتیجه شخصیت شما دگرگون می شود. تمام انسانهای موفق در ابتدا روی ریشه یعنی تغییر شخصیت خود کار می کنند و باورهای خود را تغییر می دهند و در نهایت نگرش آنها تغییر می کند و به مرور ساختار شخصیتی آن ها دگرگون می شود و به طور اتوماتیک تغییر می کنند. در نهایت نتایجی که خلق می شوند دیگران را متحیر می سازد.

تغییر باور و تغییر نگرش
تغییر باور و تغییر نگرش

ارزیابی تغییر باور

گاهی ما روی نگرش خود کار می کنیم و تلاش می کنیم تا باورهای خود را تغییر دهیم. ولی نمی دانیم که آنها تغییر کرده اند یا نه. و نمی دانیم چگونه خود را ارزیابی کنیم. نشانه های تغییر باور را در احساس و رفتار خود باید جستجو کنیم هر چه قدر باور ما تغییر بیشتری کرده باشد، رفتار ما تغییر می کند. یعنی به صورت ناخودآگاه آن فکر در ذهن ما تبدیل به باور می شود و همچنین رفتار ما تغییر می کند. در قسمت بعدی برای شما با مثال این موضوع را شفاف تر می کنم.

برای مثال

اگر شما در زمان رانندگی قبل از تغییر باور پشت ترافیک خشمگین می شدید. یا با رانندگی بد دیگران کلا به هم می ریختید و عصبانی می شدید و غر می زدید و حال خودتان را بد می کردید. و حالا با تغییر نگرش به این صورت که به خودتان گفتید سلامتی شما و روح و روانم مهم تر از نگرانی و استرس ترافیک و رانندگی بد افراد دیگر است و دیگر به جای خشم و عصبانیت، من با خونسردی به مسیر خود ادامه می دهم .

در مسیر ترجیح می دهم با گوش دادن به موسیقی مورد علاقه خود و یا فایل صوتی انگیزشی شاد باشیم. این فکر را به صورت جمله تاکیدی دائما با خود تکرار می کنم تا به صورت باور در بیاید. دیگر شما در هنگام رانندگی نه تنها نگران نیستید و عصبانی نمی شوید بلکه از موسیقی و مسیر لذت می برید. این یعنی اینکه تغییر باور و نگرش شما اتفاق افتاده است.

نکته مهم

نکته مهم این است که وقتی به صورت تکرار روی تغییر نگرش خود کار می کنید در اثر تکرار زیاد در ضمیر نا خود آگاه شما کاملا نفوذ می کند. و تبدیل به عمل ناخودآگاه می شود و شما برای بررسی آن باید رفتار و نتایج خود را بررسی کنید. اگر در اثر تکرار زیاد یک تمرین و فکر که در ناخودآگاه شما رفته باشد به صورت باور درآید و شما به صورت خود کار آن را انجام می دهید. بدون هیچ تلاش و سختی آن رفتار را بروز می دهید. اگر این تغییر باور در راستای رشد و موفقیت باشد شما دیگر تلاش زیادی برای آن نمی کنید و خود به خود اتفاق خواهد افتاد و دیگران که نمی دانند چه اتفاقی درذهن و درون شما افتاده از دستاوردهای شما شگفت زده خواهند شد.مقاله نشانه های تغییر باور در این رابطه است.

تغییر باور
تغییر باور

بعضی از باورها باعث ایجاد محدودیت می‌شوند

گاهی باورهایی در ما وجود دارد که مانع پیشرفت ما می‌شود. بنابراین باید آنها را تغییر دهیم. سخت‌ترین مرحله این است که آن باور محدود کننده و یا مخرب را در خودمان پیدا کنیم و در مرحله بعد باید در مورد آن موضوع فکر کنیم و زاویه نگاه خود را به آن مسئله تغییر دهیم. زیرا این باورها از بدو تولد وجود نداشتند این‌ها ساخته ذهن خودمان است و بنابر این می‌توانیم آنها را تغییر دهیم. تکرار یک رفتار باعث شکل‌گیری عادت در ما می‌شود و انجام آن کار باور ما را می‌سازد. با اینکه تغییر یک عادت بسیار سخت است اما ارزش آن را دارد که زمان و انرژی برای آن بگذاریم و باورهای مثبت را جایگزین کنیم تا شکل و مسیر زندگی مان تغییر کند و مثبت شود.

به این نکات توجه کنید و تمرینات را انجام دهید


آگاه باشید که چه افکاری شما را از هدفتان دور می کند.
تغییر رفتار به یک خود آگاهی دائمی نیاز دارد.
با تکرار تمرین و تکرار آن فکر جدید و باور نو را به ناخودآگاه خود ببرید.
قدرت تمرکز را دست کم نگیرید و متمرکز بر افکارتان باشید.
برای بررسی راحت تر افکار از احساس تان کمک بگیرید.
احساس شما قطب نمای درون شما است.
در مورد احساس به مقاله احساس خوب =اتفاقات خوب مراجعه کنید.
احساس به شما می گوید که در ذهن شما چه افکاری می گذرد.
با آگاهی و انجام این تمرینات به تغییر باور های خود سرعت بدهید.

چکیده

نکات مثبت در زندگی خود را پیدا کنید و آنها را به صورت عادت برای خود درآورید، به مرور زمان می بینید که که آرامش در زندگی شما بیشتر شده است و بیشتر از لحظات خود لذت می‌برید و در تصمیم‌گیری‌ها و نشان دادن واکنش بهتر عمل می‌کنید.

در سایت Linkedin توضیحاتی داده شده است.

پایدار باشید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×