😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

آگاهی پذیری چیست و چگونه صورت می گیرد؟

آگاهی پذیری

به وسیله آگاهی پذیری است که ذهن آگاه و هوشیارتر می گردد و آرامش بیشتری را تجربه می نماید. در نهایت فرد از زندگی خود لذت بیشتری خواهد برد.

آگاهی پذیری چیست؟

هنگامی که ذهن ما آگاه است، در خاطرات گذشته غرق نمی گردد و برای آینده خود نگرانی بیش از اندازه ندارد. در حقیقت ذهن آگاهی و پذیرش وجود دارد. به نوعی دریچه قلب ما به سمت تجربه های خوشایند و ناخوشایند باز می گردد. ضمن این که بر امواج پر تلاطم زندگی سوار می شویم و قدرت پذیرشمان در هنگام مواجه شدن با چالش های زندگی بیشتر می شود. زندگی خود را شفاف تر می بینیم و بر افکار و رفتار خود تسلط بیشتری خواهیم داشت. مدیریت احساسات و رفتار ما دست خودمان است و نسبت به مسائل مختلف، واکنش های درستی ارائه می دهیم. در کنار این مقاله می توانید مقاله ذهن آگاهی را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

آگاهی پذیری چیست؟
آگاهی پذیری چیست؟

اهمیت آگاهی پذیری در چیست؟

ذهن آگاهی یعنی بودن در لحظه و این مهارت تمرکز و توجه را نیز تقویت می کند. ضمن این که روی عملکرد افراد نیز تاثیر مثبت می گذارد. یعنی در طول زندگی خود تصمیم گیری های درست و به جایی خواهیم داشت. وجود آگاهی پذیری ارتباطات ما را نیز مثبت می سازد و روی سلامت روان ما بسیار تاثیر گذار می باشد. زیرا نقاط ضعف و قوت خود را به خوبی می شناسیم و از توانایی های خود به درستی بهره می گیریم. اگر ما بتوانیم این مهارت را وارد فعالیت های روزانه خود کنیم، تمام کار هایمان نیز بر اساس آن ها و آگاهانه صورت می گیرند. احساسات ما بهتر دیده می شوند و مدیریت آن ها نیز برایمان آسان است. در نهایت احساس شادی و رضایتمندی بیشتری از زندگی خود خواهیم داشت.

افزایش میزان آگاهی پذیری ممکن است سال ها طول بکشد تا برای ما مقدور گردد. اما انجام برخی از تکنیک ها کمک می کنند تا کمی زودتر به اهداف خود دست یابیم. یکی از این کار ها ابراز حس همدلی است. داشتن مهارت همدلی باعث می شود تا بتوانیم با دیگران بهتر ارتباط برقرار نماییم. زیرا همه ما نیاز به درک شدن داریم. دوست داریم احساساتمان دیده شوند، درک شوند و به آن ها اهمیت داده شود. مهارت خوب شنیدن نیز یکی دیگر از این موارد است. هنگامی که ما شروع می کنیم به درست گوش کردن به دیگران، تاثیرات بسیار مثبتی ایجاد می گردد. زیرا روابط ما بهتر و مطمئن تر برقرار می گردد.

آگاهی پذیری و تفکر انتقادی:

بهبود مهارت تفکر انتقادی که در مقالات قبلی به طور کامل توضیح داده ایم، کمک می کند تا بتوانیم احساسات خود را بهتر تجزیه و تحلیل نماییم. زیرا نسبت به خود صادق هستیم. ضمن این که در رفتار و روند تصمیم گیری های ما نیز بسیار تاثیر گذار خواهد بود. وقتی ما نسبت به خود شناخت داریم خود را کاملا پذیرفته ایم. پس می توان گفت قطعا درست ترین تصمیم گیری ها را نیز خواهیم داشت.

چکیده:

داشتن ویژگی آگاهی پذیری، کمک می کند احساسات خود را کاملا بپذیرم، اما نسبت به آن ها درست ترین واکنش را نشان دهیم. مثلا هنگامی که عصبانی و خشمگین هستیم، فریاد نمی زنیم و می توانیم خود را کنترل می کنیم. در نهایت فکر می کنیم و درست ترین پاسخ را ارائه می دهیم. ضمن این که کمک می کند عزت نفس ما نیز تقویت گردد. وقتی ما ویژگی های خود را به خوبی می شناسیم و آن ها را پذیرفته ایم، هیچ وقت خود را ارزان نمی فروشیم. ذهنیت ما بر اساس پیشرفت و رشد قرار می گیرید. در نتیجه می دانیم که شکست نیز گاهی در مسیر اتفاق می افتد. بنابراین با وجود کوچکترین مشکل نا امید نمی شویم و به مسیر ادامه می دهیم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×