😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

درونگرا یعنی چه ؟

درونگرا یعنی چه ؟

درونگرا یعنی چه ؟ درونگرا در واقع شخصی است که محیط های آرام و تقریبا بدون محرک را برای خود ترجیح می دهد. زیرا او بعد از معاشرت احساس خستگی کرده و با تنها ماندن انرژی خود را باز می یابند.

مغز افراد درونگرا نسبت به مغز افراد برونگرا به دوپامین واکنش متفاوتی نشان می دهد. آیا از گذراندن وقت در تنهایی خود لذت می برید؟ احساس می کنید که نیازی به صحبت کردن با اشخاص دیگر را ندارید؟ آیا احساس تنهایی برای شما آرام بخش تر است ؟ پس شما یک فرد درونگرا هستید. به عبارت دیگر ، اگر شما یک شخص درونگرا باشید ، در اصل شما اینگونه متولد شده اید. درونگرا بودن اشخاص امری کاملا طبیعی است. علیرغم آنچه که شاید تا به الان شنیده باشید درونگرا بودن به این معنی نیست که مشکلی در شما وجود دارد و یا اینکه شما یک بیماری دارید و حتی می توان گفت اصلا غیرعادی نیست.

برای پاسخ به این سوال که درونگرا یعنی چه باید بگوییم رایج ترین تعریف برای آن این است که شخص درونگرا کسی است که از معاشرات با دیگران خسته شده و با تنها ماندن انرژی دوباره می گیرد. درونگرایی و برونگرایی جزء خلق و خوی افراد هستند و تا حدودی هم توسط ژن های ما تعیین می گردند.

آیا همه افراد درونگرا شبیه یکدیگر هستند ؟

التبه همه افراد درونگرا شبیه یکدیگر نیستند. بعضی از افراد برای دریافت انرژی مجدد تنها به مدت زمان کمی نیاز دارند که تنها باشند و می توانند مدت زمان بیشتری را در میان جمع بگذرانند. برخی دیگر با سرعت بیشتر انرژی شان تخلیه می شود. آنها ترجیح می دهند مدت زمان طولانی تری را تنها باشند تا انرژی تلف شده را به خود بازگردانند.

معنی درونگرا یعنی چه ؟
درونگرا یعنی چه و این افراد چه ویژگی هایی دارند؟

ویژگی های افراد درونگرا چیست ؟

  • معاشرت زیاد آنها را خسته می کند.
  • درونگرا ها به مدت زمان زیادی برای خودشان نیاز دارند.
  • عملکرد آنها به تنهایی بهتر است.
  • از مخالفت و کشمکش بیزار هستند.
  • در انتخاب شغل بسیار با احتیاط عمل می کنند.
  • مدت زمان زیادی را صرف فکر کردن می کنند.
  • آنها دوستان بسیار محدودی دارند.
  • نوشتن را نسبت به صحبت کردن ترجیح می دهند.

درونگرایی بخشی از شخصیت افراد می باشد و این ویژگی یک نقص نیست. پس مساله ای نیست که شما نیاز به درمان آن داشته باشید. هیچ اشکالی ندارد اگر ترجیح می دهید مدت زمان بیشتری را در تنهایی صرف کنید یا اینکه دوستان محدود تری را در اطراف خود داشته باشید. نکته مهم اینجاست که شما با این شخصیت و ویژگی خود احساس بهتری دارید و خود را آنگونه که هستید پذیرفته اید. ولی به خاطر داشته باشید که شخصیت شما در طول زندگی تان تا حدودی ثابت است اما در صورت خواست شما ، امکان تغییر در آن وجود دارد.

درونگرا یعنی چه و راهکارهای بهبود آن کدامند؟
راهکارهایی برای بهبود شخصیت درونگرایی

راهکارهای بهبود و رهایی از درونگرایی :

حال متوجه شده ایم درونگرا یعنی چه و اینکه این افراد چه خصوصیاتی دارند. اما در صورتی که بخواهید تغییر کنید و روابط اجتماعی خود را بهبود بخشید راهکارهایی به شرح ذیل پیشنهاد می گردد :

  • مکالمه با دیگران را آغاز کنید به این معنی که سر صحبت با بقیه را شما باز کنید.
  • شنونده خوبی باشید. این کار به شما کمک می کند روابط اجتماعی بهتری با دیگران برقرار کنید.
  • از ویژگی های خوب دیگران تعریف کنید. قدرت کلمات می تواند به طور چشمگیری به شما در این امر کمک نماید.
  • در فعالیت های اجتماعی و کارهای گروهی شرکت کنید. این کار باعث می شود بیشتر در معرض ارتباط با دیگران قرار بگیرید. البته این کار در ابتدا ممکن است برای شما کمی سخت باشد ولی مرور زمان باعث می شود این کار راحت تر به نظر برسد.
  • می توانید دیگران را به رستوان یا منزل خود دعوت کنید. این کار به بهبود رابطه شما با دیگران کمک به سزایی می کند.
  • باور خود را کمی تغییر دهید. تغییر باور اینکه تصور می کردید نمی توانید هیچ دوستی پیدا کنید می تواند در برقراری ارتباط شما با دیگران کمک کننده باشد.
  • به عنوان یک هدف به آن نگاه کنید. با خود بگویید من خواستار این هستم که اجتماعی تر باشم. اگر به عنوان یک هدف آن را در ذهن خود داشته باشید انگیزه شما برای رسیدن به آن افزایش می یابد.
  • در کلاس های مختلف خود را ثبت نام کنید. این کار باعث می شود فعالیت گروهی شما بیشتر شود.

چکیده :

هنگامی که موارد گفته شده تاثیری در رفتار شما ایجاد نکند بنابراین کمک گرفتن از افراد متخصص می تواند بهترین راهکار باشد. البته این را مد نظر داشته باشید که بدست آوردن مهارت های اجتماعی یک روند کاملا تدریجی است و یک شبه رخ نمی دهد. گاهی ممکن است شما بدون اینکه واقف باشید از اختلال های رفتاری دیگری رنج ببرید که مشاور و متخصص می تواند آنها را شناسایی کرده و در درمان آن شما یاری رساند.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×