😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

تقویت روابط چه اهمیتی دارد؟

تقویت روابط

یکی از مهم ترین ویژگی های افراد موفق، مهارت برقراری روابط با دیگران است. در این مقاله با موضوع چگونگی تقویت روابط با ما همراه باشید.

چرا تقویت روابط مهم است؟

همان طور که می دانیم یکی از مهم ترین مهارت های هر انسانی، مهارت برقراری روابط می باشد. حال این روابط می تواند شخصی و یا حرفه ای باشد. حتی داشتن روابط درست و سالم در اجتماع نیز حائز اهمیت است. معمولا افرادی که تاثیرگذار هستند، افرادی هستند که توانایی برقراری ارتباط به صورت شفاف و واضح را دارند و آن ها می توانند افکار و احساساتشان را به درستی به دیگران منتقل نمایند. بنابراین آن ها تعاملات بهتری با دیگران دارند و به همین دلیل است که این افراد در زندگی شخصی و اجتماعی خود موفق تر از دیگران ظاهر می گردند. در کنار این مقاله می توانید مقاله روابط موثر را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

مهارت های ارتباطی معمولا شامل مهارت های کلامی و غیر کلامی، مهارت روابط بین فردی، مهارت نوشتاری و مهارت ارائه می باشند. در کنار این مقاله می توانید مقاله روانشناسی روابط را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

چرا تقویت روابط مهم است؟
چرا تقویت روابط مهم است؟

تقویت روابط چگونه ممکن می گردد؟

مهارت روابط را نیز مانند سایر مهارت ها می توان تقویت نمود. فقط کافی است که به این کار علاقمند باشیم. ابتدا مهم است که سعی کنیم در هر موقعیتی، جایگاه و میزان صمیمیت افراد را بدانیم. با شناخت روابط در موقعیت های مختلف می توانیم ارتباطات بهتری را بر قرار نماییم. نکته بعدی این است که از شروع برقراری ارتباط نترسیم. گاهی کمی دلهره داشتن در هنگام برقراری ارتباط، طبیعی است. اما مهم این است که بتوانیم آن را مدیریت و کنترل نماییم. باید بررسی کنیم که چرا این احساس در ما ایجاد می گردد و از کجا سرچشمه می گیرد. این کار کمک می کند تا با ترس خود راحت تر روبه رو گردیم.

درک کردن احساسات مخاطب بسیار مهم است. برای برقراری ارتباطات بهتر، باید به شناخت کاملی از مخاطب و درک درستی از شرایط و موقعیت او داشته باشیم. این که بتوانیم دیدگاه های دیگران را بپذیریم و در این زمینه انعطاف پذیری داشته باشیم، بسیار مهم است. با این کار می توانیم تعاملات بهتری را با دیگران برقرار نماییم. اصلا نیازی نیست که برای این کار فیلم بازی کنیم. بلکه می توانیم واضح و شفاف صحبت کنیم اما درست و به جا حرف بزنیم. به هنگام گفتگو، هم خوب گوش کنیم و هم این که واضح و رسا حرف بزنیم. این گونه می توانیم به درستی مفهوم صحبتمان را به مخاطب انتقال دهیم. برای این کار می توانیم روی مهارت فن بیان خود بیشتر کار کنیم تا نتیجه بهتری را دریافت نماییم.

نقش پذیرش در تقویت روابط:

اگر ما نسبت به خودمان به خودآگاهی رسیده باشیم، قطعا خود را همان گونه که هستیم پذیرفته ایم. این پذیرش به ما کمک می کند تا بدون ترس نسبت به حرف ها و قضاوت های دیگران، بتوانیم احساسات و افکار خود را به اشتراک بگذاریم. زیرا در شرایطی که ما عزت نفس داریم، یعنی این که خود را با تمام ویژگی های خود پذیرفته ایم. در نتیجه ارتباطات درست تر و منطقی تری را با دیگران برقرار می نماییم و زندگی با کیفیت تری را نیز تجربه خواهیم کرد.

چکیده:

مهارت ارتباطی یکی از بنیادی ترین مهارت هایی است که هر انسانی در زندگی خود به آن نیازمند می باشد. زیرا این گونه است که او می تواند روابط شخصی، اجتماعی و حرفه ای بهتری را ایجاد نماید. با تقویت روابط می توانیم به درستی طرز فکر و ایده های خود را به دیگران انتقال دهیم. بدون این که بین خودمان و دیگران دلخوری و یا سوء تفاهم ایجاد نماییم. در نهایت روابط موثر تری را با دیگران برقرار می نماییم و مشاهده می کنیم که در زندگی خود نیز موفق تر ظاهر می گردیم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×