😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

آگاهی اجتماعی چرا مهم است و چگونه به دست می آید؟

آگاهی اجتماعی

آیا تا به حال به اهمیت موضوع آگاهی اجتماعی در زندگی افراد توجه کرده اید؟ پس در این مقاله با ما همراه باشید.

چرا آگاهی اجتماعی مهم است؟

ما در زندگی روزمره خود به دفعات بسیار لازم است که با دیگران ارتباط برقرار نماییم. حال این ارتباطات هر چه قدر با آگاهی بیشتری برقرار گردد، از کیفیت بیشتری نیز برخوردار می باشد. بنابراین ضروری است که در این خصوص آگاهی خود را افزایش داده تا بتوانیم شیوه برخورد مناسب با دیگران را یاد بگیریم. زیرا این گونه به صورت موثر تر رفتار می نماییم. در کنار این مقاله می توانید مقاله بلوغ اجتماعی و مقاله مهارت های اجتماعی را نیز مطالعه نمایید.

در حقیقت یکی از مهم ترین نیاز های هر جامعه ای،‌ می توان گفت تقویت آگاهی اجتماعی افراد آن جامعه می باشد. یعنی شکل گیری و تکامل هر جامعه ای با افزایش آن بهتر صورت می گیرد. حال در این مقاله به این مسئله می پردازیم که چگونه این مسئله را می توانیم تقویت نماییم.

چرا آگاهی اجتماعی مهم است؟
چرا آگاهی اجتماعی مهم است؟

چگونه آگاهی اجتماعی را در خود تقویت کنیم؟

برای این کار بهتر است بیشتر در میان جمع حضور پیدا کنید. ضمن این که دقت کنید که آیا می توانید بین احساس طرف مقابل و آن چه که انجام می دهد، یک ارتباط پیدا نمایید. حتی می توانید محترمانه در این خصوص با آن ها صحبت کنید و با احساسات و هیجانات اطرافیانتان آشنا شوید. همچنین هنگامی که در میان یک گروه قرار می گیرید، تلاش کنید احساس و هیجانات کل گروه را در نظر بگیرید. در نهایت با بیشتر دقت کردن، شباهت های احساسی را در میان افراد می توانید پیدا کنید.

در مرحله بعدی برداشت های خود را می توانید با شخصی که مورد اعتماد است، در میان بگذارید. با او صادقانه صحبت کنید و هر آن چه که از رفتار های دیگران برداشت کرده اید، با او در میان بگذارید. او نیز اگر تجربیات مشابهی داشته باشد با شما در میان می گذارد. حتی در خصوص رابطه اش با شما نیز اگر مورد خاصی باشد که تا الان مطرح ننموده است، در این زمان می تواند باز گو نماید. در نهایت به کمک یکدیگر می توانید به یک جمع بندی کلی برسید.

در ارتباطات اجتماعی چگونه رفتار کنیم؟

اولین نکته این است که همیشه صادق باشیم. در رفتار و گفته های خود صداقت داشته باشیم و از هر گونه ابهام دوری کنیم. زیرا عدم صراحت بیان می تواند باعث ایجاد سوء تفاهم هایی شود که به ارتباط ما با دیگران نیز آسیب می زند. این مسئله در خصوص بیان احساسات نیز صدق می کند. یعنی اگر بخواهیم با فردی ارتباط معقولی برقرار نماییم، بهترین و درست ترین روش، رو راست بودن با او می باشد. زیرا اگر مشکل یا موضوعی حل نشده باقی بماند،‌ قطعا باعث آسیب دیدن آن رابطه خواهد شد.

چه قدر خوب می شود که در ارتباط های خود، نکات مشترک بین خود و طرف مقابل را پیدا کنیم. با این کار ویژگی همدلی که در ارتباطات ما نیز بسیار مهم و اثر گذار می باشد، تقویت می گردد. زیرا با این کار اهداف، نیاز ها، خوشحالی و حتی نگرانی های طرف مقابل را بهتر می توانیم درک کنیم. در نتیجه این کار خود می تواند زمینه ساز وحدت و همدلی ما با دیگران شود.

نکته مهم بعدی این است که در ارتباطات خود شنونده خوبی باشیم. خوب گوش کردن به حرف های دیگران باعث می شود تا او آرامش بیشتری را در کنار شما احساس نماید. حتی راحت تر می تواند احساسات خود را با شما در میان گذاشته و نظرات شما را در آن خصوص بشنود.

آگاهی اجتماعی و تقویت عزت نفس:

اگر ما برای خود و احساسات خود ارزش قائل باشیم، قطعا برای دیگران و احساساتشان نیز ارزش قائل می شویم. این مسئله هنگامی ممکن می گردد که ما از عزت نفس بالایی برخوردار باشیم. زیرا با این کار خود را بهتر می شناسیم و توانایی ها و حتی کاستی های خود را پذیرفته ایم. بنابراین در مقابل توانایی ها و کاستی های دیگران نیز درک بهتری پیدا می کنیم. آن وقت است که تقویت ارتباطاتمان را به نحو چشم گیری احساس می کیم. برای درک بهتر این مطلب می توانید دوره افزایش عزت نفس را از سایت تهیه نموده و از آن بهره ببرید.

چکیده:

به عنوان نکات پایانی می گوییم که در ارتباطات خود وقت شناس باشید. هر جا که لازم است صحبت کرده و در صورت لزوم سکوت کنید. در حرف زدن تلاش کنید به صورت شمرده و واضح حرف بزنید و در بیان هیچ مسئله ای اغراق نکنید. اگر با چیزی مخالف هستید آن را به شیوه درست مطرح کنید و سعی کنید که همیشه حرف و عمل شما یکی باشد. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند تا بتوانید آگاهی بیشتری را در این زمینه کسب کرده و در ارتباطات خود نیز بهتر عمل نمایید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×