غلبه بر اهمال کاری چگونه امکان پذیر می گردد؟
آیا برای شما هم پیش آمده که گاهی بخواهید، انجام دادن کار هایتان را به تعویق بیندازید. در این مقاله در خصوص چگونگی غلبه بر اهمال کاری خواهیم گفت.
علت اهمال کاری و راه های غلبه بر آن…
غلبه بر اهمال کاری یعنی چه؟
اهمال کاری، یعنی به تعویق انداختن کارهایمان و انجام ندادن آن ها در وقت و زمان مناسب. کسی که دچار اهمال کاری می شود، نمی تواند کار هایش را طبق برنامه ریزی انجام دهد و دائما آن را به امروز و فردا موکول می کند. تقریبا همه ما گاهی با این مشکل رو به رو شده ایم، حتی برای کار های کوچک زندگی مان. اما سوال اینجاست که آیا غلبه بر اهمال کاری امکان پذیر است. چه کنیم که کار هایمان را سر موعد انجام دهیم؟ در کنار این مقاله می توانید مقاله ْ چرا تنبلی به سراغ ما می آید ْ را نیز مطالعه نمایید.
چرا غلبه بر اهمال کاری در زندگی مهم است؟
همان طور که می دانیم اهمال کاری ما را به سمت تنبلی و تلاش کمتر هدایت می کند. این دقیقا مخالف پیشرفت و موفقیت است. بنابراین هر قدر نسبت به این مسئله بی تفاوت باشیم و اهمال کاری را در خود بپرورانیم، قطعا پله های ترقی را نمی توانیم طی کنیم. رشد، موفقیت، تغییر، پیشرفت و … همه این ها در راستای برنامه ریزی درست و مدیریت برنامه هایمان امکان پذیر می باشد. پس می توان این جا به اهمیت غلبه بر اهمال کاری در زندگی پی برد.
چگونه می توانیم بر اهمال کاری غلبه کنیم؟
همین که تصمیم می گیرید که با این رفتار غلط در خود مقابله کنید، این خود اولین قدم برای شروع تغییر می باشد. برای درک بهتر این مطلب می توانید مقاله شروع تغییر را نیز مطالعه نمایید. برای این که بتوانیم همه کار هایمان را به موقع انجام دهیم، می بایست فهرستی از آن ها تهیه کرده و برایشان تاریخ در نظر بگیریم. حتی برای این که بتوانیم غلبه بر اهمال کاری خود داشته باشیم، می توانیم کار هایمان را به بخش های کوچک تر تقسیم نماییم. این گونه مدیریت انجام آن ها برایمان راحت تر می باشد.
انجام برخی از کار های بیهوده مثلا چرخیدن بدون هدف در فضای مجازی، باعث می شود انجام برنامه هایمان را جدی نگیریم و آن ها را به تعویق بیندازیم. بنابراین هر کدام از این موارد را به عنوان علائمی هشدار دهنده بشناسیم و از آن ها دوری کنیم. در آخر نیز برای انجام هر کدام از کارهایمان، طبق برنامه ریزی انجام شده، می توانید برای خود یک تشویق در نظر گرفته و به خود پاداش دهیم. انجام این کار تاثیر بسیار زیادی بر عدم اهمال کاری ما خواهد داشت.
چکیده:
گاهی اوقات ریشه اهمال کاری در گذشته و کودکی ما وجود دارد. به عنوان مثال داشتن والدین کنترل گر باعث می شود، کودک فرصت تصمیم گرفتن و خطا را نداشته باشد. در نتیجه در سنین بالاتر انجام زمان بندی و مدیریت کار ها برای او دشوار می گردد. یا این که ویژگی کمال گرایی که در برخی از ما وجود دارد، باعث می شود برای انجام بهتر و دقیق تر کارهایمان، آن ها را دائما به تعویق بیندازیم. بنابراین مهم است که ابتدا علت این نوع رفتار مشخص شود و سپس در جهت مقابله با آن برآییم.
دیدگاهها (0)