😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

ترس ذهنی چرا به وجود می آید؟

ترس ذهنی

ترسی که معمولا مربوط به اتفاقات تلخ گذشته است و از نگرانی بابت دوباره تکرار شدن آن ایجاد می گردد، ترس ذهنی است.

ترس ذهنی چیست؟

یکی از انواع ترس ها، ترس ذهنی است که ذر ذهن شخص به وجود می آید و معمولا ریشه در گذشته دارد. وقتی ما خطری را احساس می کنیم، مغز ما سیگنال هایی را می فرستد و سیستم عصبی ما را فعال می نماید. در نتیجه علائمی چون ضربان قلب تند و تنفس سریع و افزایش میزان فشار خون، افزایش تعریق و … را ایجاد می کند. حال این علائم می تواند گاهی خفیف باشد و گاهی نیز شدید.

همان طور که گفتیم ترس های ذهنی، معمولا پیش زمینه ای از گذشته تلخ دارند و گاهی با یاد آوری و یا نمایان شدن نشانه هایی از آن خاطرات، دوباره در فرد ایجاد می گردد. مثلا ترس به دلیل احساس نا امنی، می تواند مربوط به بروز حادثه ای تلخ، برای شخص در دوران کودکی او باشد که در بزرگسالی نیز همراه او می باشد. زمانی که خاطرات در ذهن او مرور می شود، به صورت ناخود آگاه ترس به سراغ او می آید.

ترس ذهنی چیست؟
ترس ذهنی چیست؟

چگونه بر ترس ذهنی غلبه کنیم؟

سعی کنید ترس های خود را بشناسید و لحظه ای که ترس به سراغ شما می آید را به یاد داشته باشید و دلیل ایجاد آن را یادداشت کنید. بررسی کنید، زمانی که ترس به سراغ شما می آید، در آن لحظه چه احساسی داشته اید. در نهایت آن را یادداشت کنید. به مرور زمان می توانید دلیل وقوع آن را بشناسید و در هنگام ترس، احساسات خود را بهتر کنترل می نمایید.

ورزش هایی مانند مدیتیشن و یوگا نیز می توانند در آرام شدن شما نقش به سزایی داشته باشند. زیرا این ورزش ها نیاز به تمرکز دارند اجازه نمی دهند که ذهن شما به سمت ترس های ذهنی برود. حتی انجام حرکات کششی ملایم و پیاده روی نیز باعث می شود استرس و اضطراب از شما دور گردد.

در مقاله علت ترس های بی مورد، گفته بودیم که برخی بیماری های روحی و روانی نظیر افسردگی نیز می توانند باعث ایجاد ترس شوند. بنابراین اگر ریشه های بیماری مشخص و درمان نشود، این ترس همیشه همراه شخص می ماند و او را آزار می دهد. برای آشنایی با مبحث رهایی از افسردگی می توانید، این دوره را سایت تهیه نموده و از آن بهره ببرید.

درمان ترس های ذهنی:

به طور کلی درمان ترس دور رویکرد دارد. ۱- رویکرد درمانی که با مراجعه به متخصصین این امر، ابتدا دلایل ایجاد ترس مشخص می شود، سپس به وسیله دارو درمانی، مراحل درمان بیمار آغاز می گردد. ۲- رویکرد روان شناختی که در آن، درمان گر باید دلیل ایجاد ترس ذهنی را از درون ناخودآگاه فرد بیرون آورده و او را به چالش می کشد تا بتواند علت دقیق بیماری را تشخیص دهد. در نهایت تکنیک هایی را به او آموزش می دهد تا بتواند بر ترس خود غلبه نماید. گاهی نیز هر دو روش در کنار یکدیگر برای درمان فرد به کار گرفته می شوند.

ترس مانع موفقیت ما می شود …

برای تماشا با IP ایران وارد نشوید.

چکیده :

ترس در موقعیت های متفاوت زندگی ما می تواند به سراغمان بیاید. اما گاهی شدید است و به مدت طولانی تری در ما باقی می ماند. این مسئله می تواند به سلامت روان ما آسیب وارد نماید. زیرا زمانی که ترس از میزان طبیعی بیشتر شود، آن وقت است که تبدیل به هیولا می شود. در نهایت ما را از رسیدن به اهداف و خواسته های خود دور می سازد. بنابراین اگر بخواهیم زندگی سالمی داشته باشیم، لازم است که نسبت به درمان این ترس ها اقدام کنیم تا بتوانیم زندگی مملو از آرامش و پیشرفت را تجربه نماییم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×