😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

حفظ آرامش در بحران را چگونه داشته باشیم.(کرونا)

حفظ آرامش در بحران

در اینجا یاد میگیریم چه طور حفظ آرامش در بحران ما را در مسیر درست قرار می دهد و می توانیم حتی از آن فرصت بسازیم.

چگونگی حفظ آرامش در بحران

ما در حالت عادی و نرمال زندگی معمولا کمتر دچار تشنج و نا آرامی می شویم. مگر انسان های بیمار که در حالت عادی زندگی هم دچار استرس و نا آرامی هستند. به جز این عده که ما در موردشان صحبت نمی کنیم بقیه مردم در حالت عادی حداقل در حالت آرام تری قرار دارند. ولی اکثرا به محض تغییر شرایط نا آرام شده و به وضعیت موجود و نا هماهنگی ها توجه می کنند و درباره آنها صحبت می کنند. همین طور غرق در این موضوع منفی می شوند. همین جا است که در گرداب منفی و جذب بیشتر اتفاق و یا اتفاقات مشابه می شوند و جالب اینجا است که خود شان اصلا متوجه این امر نیستند، اگر هم باشند خیلی توجه نمی کنند. بنابر این همین طور سلسله وار در گرداب امور منفی می افتند و حفظ آرامش برایشان دشوار می شود.

آرامش در بحران

اتفاقات کشور عزیزمان و در نهایت همان بحران کرونا که تقریبا جهانی هم هست، چه نکته ای را به ما نشان می دهد؟ این اتفاقات و تکرار امثال اینها و زیاد شدنشان آیا ما را به فکر وا نمی دارد؟ به مردم که نگاه می کنی می بینی عمومشان به جای اینکه از مسائل پیش آمده فرصت بسازند، به بیماری بیش از حد توجه می کنند و بیش از واقعیت بزرگنمایی می کنند. نتیجه این افکار گیر افتادن در همان مسئله مورد توجه و عدم موفقیت در حفظ آرامش می باشد.

حفظ آرامش در شرایط بحران
حفظ آرامش در شرایط بحران

حفظ آرامش درون

برای اینکه آرامش درونی مان را حفظ کنیم ،باید با خود در صلح درونی باشیم. چگونگی در صلح بودن را تمرین کنیم. البته در شرایط بحران اگر تمرین نکرده باشیم و از قبل آماده شرایط خاص زندگیمان نشده باشیم، کارمان کمی سختر می شود، ولی نشد ندارد. چرا که در غیر این صورت جذب اتفاقات نا خوشایند زندگیمان بیشتر شده تا جایی که دیگر قادر به کنترل ذهن و داشتن آرامش نیستیم. در نتیجه سیکل معکوس شروع می شود و ما تعجب می کنیم که چرا نه تنها شرایط درست نمی شود، بلکه در گرداب اتفاقات ناخوشایند گیر افتاده و به تدریج پایین تر می رویم. بنا براین اگر می خواهیم شرایط کنونی دست از سرمان بر دارد باید یک جایی با جدیت جلوی افکارمنفی و ذهن سر کش مان را بگیریم .

چه کار باید بکنیم

برای اینکه این بازی ذهن را بیش از این نبازیم فقط کافی است حواسمان را کمی پرت کنیم و جلوی ورودی های منفی را تا جایی که می شود بگیریم . ما می نشینیم جلویی تلوزیون و تمام برنامه هایی را که نباید ببینیم به راحتی میبینیم. همه ی اخبار ها و برنامه و فیلم ها کاملا برای برنامه ریزی ذهن ما طراحی شده اند و در جهت منفعت عده ای است و ما بی پروا ذهنمان را با هر آشغالی پر می کنیم. و بعد حتی ناراحت هم هستیم و به زمین و زمان و خدا بدو بی راه می گوییم که چرا باید همه ی بلاها سر من بیاید؟

مراقبت از ورودی ذهن

من می گویم آیا تو با جسمت هم اینکار را می کنی؟؟؟ البته بماند که عده ی کثیری همانند ذهنشان در بدنشان هم هر چیز نامناسبی را میریزند .ولی می خواهم بگویم آیا مینشینی و یک سطل زباله ی متعفن را بجوی و بخوری؟ پس چرا اینقدر راحت هر فیلمی را میبینی، هر اخبار دروغ و کذبی را که برای برنامه ریزی ذهن تو تنظیم شده را گوش می دهی؟

تو مراقب ورودی های ذهنت نیستی. و این موهبت عظیم که برای بهتر زیستن و خوشبختی به تو داده شده و تو را اشرف مخلوقات کرده تا غرق در خوشبختی شوی. اما به راحتی خودت را به دست عوامل بیرونی می سپاری تا به دلخواه دیگرانی که به فکر جیب و منافع خود هستند برنامه ریزی شوی. اگر این افکار منفی زیاد شد آنها را روی یک برگه بنویس و یا از متخصص برای کنترل استرس و اضطراب و حفظ آرامش کمک بگیری.

وظیفه و رسالت تو

حالا که آگاه شدی وظیفه و رسالت زندگی تو چیست؟ وظیفه تو این است که با حفظ آرامش، هوشیار و آگاه باشی. برای حفظ آرامش اجازه ندهی هر آشغالی وارد ذهنتان شود. من عمدا مجبورا از لغت های تند تری استفاده کنم تا شما را متوجه عمق ماجرا کنم. زیرا خود من بسیار دستخوش این برنامه ریزیها شدم و به خود و نزدیکانم ناآگاهانه آسیب رساندم گاهی افراد خیلی دور و مجازی نیستند و اطرافیان و عزیزان خودمان هستند که شاید نا آگاهانه اثرهای مخربانه خود را بر ما می گذارند. حتی شاید بدون اینکه متوجه باشند ما را برنامه ریزی می کنند. مثل مادری که به فرزندش می گوید تو عرضه نداری مثل دوستت نمره ی بهتری بیاوری. و نمیداند نا آگاهانه چه اثرات مخربی روی فرزند دلبندش می گذارد.

صلح درون

وقتی که کودکیم آنقدر با خود در صلح هستیم که به راحتی به قسمت خلاق خود وصل هستیم و شاد و سر مست هستیم. و بدون نقش بازی کردن خودمانیم و به تدریج مادر، پدر و مدرسه ما را به اصطلاح خود تربیت می کنند. در حالیکه ما از اصل خود دور می شویم. خلاقیت در ما کشته می شود و ما دیگر خود واقعیمان نیستیم و نقش بازی می کنیم و کنترل و حفظ آرامش برای ما سخت می شود.مقاله رسیدن به آرامش بسیار مفید است.

آرامش و صلح درون
آرامش و صلح درون

برای هماهنگی و حفظ آرامش و کنترل ذهن در بحران

  • 1:توجه نکردن به اخبار که نود درصد حقیقت را نمی گوید.
  • 2:لطفادر فضای مجازی بدون هدف یا دنبال خبر ها نباشید و فقط به صورت محدود و هدفمند و با برنامه باشد.
  • 3:لطفا لطفا لطفا بیش از حد به افکار منفی و بزرگ کردن مسائل و بیماری و بحران در ذهن جدا خودداری کنید.
  • 4:واقعیت را ببینید و از خود بپرسید بهترین کاری که الان می توانم انجام دهم چیست؟و چگونه بهترین مدیریت را می توانم انجام دهم.
  • 5:چه کسانی در این بحران به کمک من نیاز دارند و من چه طور می توانم کمکشان کنم؟
  • 6:چه طور می توانم به جای توجه به مسئله به راه حل فکر کنم؟
  • 7:چه طور می توانم از این بحران یک فرصت بسازم.
  • 8:در این بحران چگونه میتوانم به خودم و دیگران آرامش بدهم.

مقاله سایت linkedin در مورد حفظ آرامش در شرایط بحرانی مطالبی دارد.

سلامت و پایدار باشید.



دیدگاه‌ها (0)

*
*

×