😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

سخت نگرفتن زندگی چگونه است؟

سخت نگرفتن

اگر گاهی احساس می کنیم که زندگی بر ما سخت گرفته است، به این نکته نیز توجه کنیم که شاید این ما هستیم که زندگی را سخت گرفته ایم. در این مقاله با موضوع سخت نگرفتن با ما همراه باشید.

سخت نگرفتن زندگی یعنی چه؟

بخش بزرگی از مشکل شدن زندگی ما می تواند به سخت گیری های ما در زندگی مربوط باشد. یعنی همیشه مشکلات آن قدر ها هم بزرگ و غیر قابل حل نیستند. اما ما آن قدر آن ها را در ذهن خود بزرگ می سازیم که غیر قابل تحمل می گردند. یکی از مهم ترین راز های زندگی شاد و لذت بخش این است که زندگی را راحت تر بگیریم. همیشه این امر به عوامل بیرونی وابستگی ندارد. بلکه این خود ما هستیم که با سخت نگرفتن زندگی می توانیم زندگی زیباتری را برای خود رقم بزنیم. مشکلات همیشه وجود دارند و وجود آن ها را نمی توان منکر شد. بنابراین این که در اندوه مشکلات بمانیم و حرص بخوریم، چیزی را حل نمی کند. فقط کافی است کمی دیدگاه خود را تغییر دهیم و از دریچه ای دیگر به زندگی بنگریم.

در کنار این مقاله می توانید مقاله ایجاد باورهای مثبت را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

سخت نگرفتن زندگی یعنی چه؟
سخت نگرفتن زندگی یعنی چه؟

چگونه سخت نگرفتن زندگی ممکن می گردد؟

ما در زندگی خود با مسائل مختلفی رو به رو می گردیم و لازم است هر از گاهی تصمیم های مختلفی بگیریم. قطعا این تصمیمات ما بر اساس تجربه های ما صورت می گیرد. اما گاهی در این تصمیم گیری ها آن چنان دچار شک و تردید می گردیم که استرس و نگرانی زیادی را به خود وارد می کنیم. بنابراین لازم است یاد بگیریم که در چنین مواقعی آرامش خودمان را حفظ نماییم و گاهی نیز به درک شهودی خودمان اعتماد کنیم. ایجاد تردید و تعویق انداختن در تصمیم گیری می تواند باعث افزایش استرس در ما گردد و در نتیجه ممکن است در تصمیم گیری خود دچار اشتباه گردیم. بنابراین تلاش کنیم که شک و تردید را به خود را ندهیم و با آرامش کامل تصمیم گیری داشته باشیم. در کنار این مقاله می توانید مقاله شهود را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

وقتی ما به یک پذیرش نسبت به خودمان و جهان هستی رسیده باشیم، این را قبول می کنیم که هر شخصی متفاوت خلق شده است. بنابراین می پذیریم که ما هم یک انسان هستیم با ویژگی های خاص خود که باید تمام تفاوت های خود را نیز نسبت به دیگران بپذیریم و قدردان آن ها باشیم. زیرا هر انسانی به نوبه خود منحصر به فرد می باشد و توانایی های مربوط به خود را دارد. پس زندگی را یک ماجراجویی فرض کنیم و این را بپذیریم که این خود ما هستیم که تصمیم خواهیم گرفت که در چه مسیری حرکت نماییم.

چکیده:

لبخند زدن ضربان قلبمان را کاهش می دهد و احساس آرامش ما را بیشتر می کند. حتی به صورت موقت باعث می شود که فشار خود ما کاهش یابد. ضمن این که هورمون اندروفین بیشتری ترشح می گردد و این خود می تواند با هورمون های استرس مقابله نماید و در نتیجه ما احساس خوشایندتری را تجربه کنیم. در چنین شرایطی تصمیمات بهتر و درست تری را در زندگی خود خواهیم داشت و بهره وری ما نیز در انجام کار هایمان افزایش می یابد. مهم تر از همه این که لبخند زندن ما احساس مثبت ما را به دیگران نیز منتقل می کند و این خود باعث ایجاد احساس بهتر در محیطی که در آن حضور داریم می گردد. در کنار این مقاله می تونید مقاله چگونه خوشحال باشم را نیز مطالعه نموده و از مطالب آن بهره ببرید.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×