ترس از درون چیست؟ آیا می توان بر آن غلبه نمود؟
یکی از قوی ترین احساساتی که ممکن است ما تجربه کنیم، ترس از درون می باشد که آثاری که به جا می گذارد نیز بسیار تاثیر گذار است. با این موضوع در این مقاله با ما همراه باشید.
با ترسهات مشورت نکن!
ترس از درون چیست؟
برای هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد که گاهی نسبت به مسئله ای، از درون احساس ترس داشته باشد. سپس بعد از مدت زمان کوتاهی نیز این احساس فروکش می نماید. اما گاهی این ترس از درون، مدت زمان بیشتری باقی می ماند. آن قدر که زندگی فرد را تحت تاثیر قرار داده و حتی بر سلامتی او نیز اثر منفی می گذارد. زیرا فردی که این احساس را دارد، بسیاری از موقعیت های خوب زندگی خود را از دست می دهد. یا این که از شروع فعالیت های جدید، واهمه دارد.
بنابراین ابتدا مهم است که دلیل وجود این مسئله بررسی شده و سپس نسبت به درمان آن اقدام شود. در کنار این مقاله می توانید مقاله ترس ذهنی و همچنین مقاله غلبه بر ترس را نیز مطالعه نمایید.
دلایل ترس از درون چیست؟
در حقیقت ترس نوعی حالت ذهنی و انتزاعی است که عوامل مختلفی در ایجاد آن نقش دارند. اما معمولا ریشه آن، تنهایی و احساس وحشت و همچنین عدم وجود پشتوانه می باشد. ما انسان ها عموما به یک سری چیز ها وابستگی داریم و هنگامی که آن ها را کنار خود احساس نکنیم، احساس اضطراب و نگرانی می کنیم. یعنی خود را بدون تکیه گاه می بینیم و می ترسیم. دامنه آسیب هایی که ترس بر ما وارد می کند، بسیار گسترده است و حتی شاید ترس را بتوانیم ریشه اکثر اختلال های روان دانست. اما نکته اینجاست که همه این اختلال ها قابل بهبود و حتی درمان می باشد.
چگونه بر ترس از درون خود غلبه کنیم؟
ابتدا مهم است که دلیل ترس را در خود بیابیم. این که چه چیزی باعث این احساس در ما می شود بسیار مهم است. بنابراین بررسی کنیم و این دلیل این مسئله را در خود پیدا کنیم. بعد از شناسایی تمامی باورهایی که باعث می شوند ما این احساس داشته باشیم، آن ها را به زبان آورده و از خود بپرسیم که آیا این همه نگرانی برای چنین مسئله ای آیا منطقی است؟ آیا دلیلی محکم برای این همه اضطراب و نگرانی وجود دارد؟
هنگام ترس، اکسیژن خون در ما کم می شود و انجام تنفس عمیق در آن هنگام بسیار تاثیر گذار می باشد. بنابراین یکی از راه کارها انجام تنفس عمیق است که باعث می شود تمرکز ما روی تنفس رفته و علايم ترس در ما کاهش یابد. همچنین ورزش کردن، یوگا، مدیتیشن، پیاده روی و کار هایی از این قبیل، باعث می شوند احساس آرامش بیشتری داشته باشیم.
یکی از دلایلی که باعث می شود ما احساس ترس را تجربه کنیم، ترس از آینده می باشد. اما در حقیقت این همه نگرانی برای آینده، بی دلیل است. بلکه با استفاده از اطلاعات حال می توانیم سعی کنیم آینده ای روشن و موفق برای خود رقم بزنیم. حتی فکر کردن به گذشته نیز سودی ندارد. زیرا گذشته همان طور که از اسمش پیداست، گذشته است. زمان حال را دریابید و از آن لذت ببرید. برای این کار از تکنیک خودآگاهی استفاده نمایید که قبلا برایتان کاملا توضیح داده ایم.
راه هایی غلبه بر ترس درون ….
چکیده:
اگر شما این احساس را به صورت مداوم تجربه می کنید، بهتر است با یک مشاور و یا متخصص آن را در میان بگذارید. زیرا دلیل آن باید بررسی و مشخص گردد. علت این موضوع می تواند بسیار پیچیده باشد و حتی در مواقعی دلیل واضحی برای آن وجود نداشته باشد. حتی گاهی ترس و اضطراب در افراد، می تواند با یک بیماری زمینه ای مرتبط باشد. بنابراین متخصص بعد از بررسی و تشخیص این مسئله، راه های بهبود و درمان شما را آغاز می نماید. به این ترتیب از ورود آسیب های بیشتر به شما جلوگیری به عمل می آید و زندگی لذت بخش تری را تجربه خواهید کرد.
دیدگاهها (0)