هوشیاری

قدرت تمرکز چیست؟

قدرت تمرکز

آزمایشی را که در سالهای ابتدایی در کتاب علوم خواندیم همه ما یاد مان نمی رود. کاغذ را با ذره بین زیر آتش نگه می داشتیم تا مدتی بعد از فوکوس نور خورشید بر کاغذ دود از آن بلند می شد و با ادامه این کار کاغذ آتش می گرفت.این برا ی ما خیلی هیجان انگیز بود که بدون کبریت و هر وسیله مشتعل کننده کاغذ آتش می گرفت . البته که شگفت انگیز است اما نه اتش گرفتن کاغذ بلکه قدرت تمرکز نور خورشید بر کاغذ که آن را مشتعل کرد. زیرا اگر شما کاغذ را همین طوری بدون ذره بین ساعتها در آفتاب نگه دارید هیچ اتفاقی نمی افتد ولی به محض گرفتن ذره بین روی آن نور و حرارت خورشید متمرکز می شود و آتش تولید می شود.

قدرت تمرکز
قدرت تمرکز را با ذره بین ببینید

قدرت تمرکز بر خواسته ها

شما اگر روی خواسته هایتان تمرکز کنید توجه نیروهای جهان را به سوی خواسته های خود جلب می کنید. جهان تسلیم خواسته های شما می شود.اما بیشتر انسانها چه می کنند آنها با حواس پرتی های خود تمرکز خود را از آنچه می خواهند به چیز های دیگر پرت می کنند و انرژی عظیم تمرکز خود را هدر می دهند و داعما تعجب می کنند از این همه غم و بدهکاری و روابط بد که در زندگی آنها است؟…….
بامثالی این را برای شما روشن و واضح می کنم من بر ای شام قرمه سبزی می خواهم تهیه کنم ومی روم آشپزخانه این مواد را آماده می کنم مانندلپه ،پیاز سرخ شده ، رب، سیب زمینی ،گوجه ….این ها را با هم مخلوط می کنم بعدمنتظر می شوم و توقع دارم قرمه سبزی درست شود.این بسیار غیر معقول است.

قدرت تمرکز

در ادامه….


این به همان اندازه غیر معقول است که ما خواسته هایی داریم و به شدت آنها را می خواهیم ما پول می خواهیم و به بی پولی توجه می کنیم ما روابط زیبا و محتر مانه می خواهیم ولی بر رفتار بد دیگران توجه می کنیم ما تمیزی و زیبایی می خواهیم و بر نازیبایی ها و کثیفی ها توجه می کنیم. بعد توقع داریم پولدار و ثروتمند باشیم روابط زیبایی داشته باشیم و….. این به همان اندازه نا معقول است که ما لوازم قیمه را آماده کرده و مخلوط می کنیم روی اجاق می گزاریم … ولی انتظار در ست شدن قرمه سبزی را داریم….

قدرت تمرکز دست کم نگیرید

با تمرکز بر خواسته ها خودتان را براری دریافت آنها آماده کنید خود را از حواس پرتی ها دور کنید افکار زائد خود را دور بریزیدبه هیچ کس کاری نداشته باشید وبه رفتار شان که شما را ناراحت می کند توجه نکنید آنها نتایج اعمال خود را خواهند دید پس دلیلی ندارد شما انرژی خود را هدر دهید چون شما نیروی درونی خود را لازم دارید تا کاملا متمرکز بر خود شوید . شبکه های اجتماعی عامل بزرگی برای حواس پرتی شما است . شما کاملا هدفمند برای وارد شدن به شبکه اجتماعی تایم مشخص به خود بدهید.

خواسته های خود رادائما یاد آوری کنید

اهداف مهم خود را بنویسید و جلوی چشم بگذارید .
شعار داشته باشید شعار رسالت زندگی خود را در بیاورید
و روی برگه ای بنویسید و جلوی چشم خود بگذارید.
خلاصه ی از اهداف خود را و مهمترینشان را بنویسید
وجلوی چشم خود بگذارید
ر وی میز کامپیوتر روی دریخچال در آشپزخانه داخل کیف خود بچسبانید
تا همیشه یادتان باشد که چه اهدافی دارید برای چه هدفی به این جا آمده اید.
یادتان باشد انسان موجودی فوق العاده فراموش کار است.
باید داعما self control داشته باشیم و خودمان را چک کنیم.
آیا الان متمرکز هستیم یانه برای این که تمرکز کنیم
برنامه ریزی روزانه و هدف گزاری داشته باشیم
تا طبق برنامه پیش برویم.و بدانیم الان کجای مسیر هدفمان هستیم.
برای اطلاعات بیشتردر مورد برنامه ریزی به مقاله برنامه ریزی مراجعه کنید

قدرت تمرکز

عزم خود را جزم کنید

عزم خود را جزم کنید تا دچار حواس پرتی نشوید به رفتار دیگران توجه نکنید شما مسعول رفتار آنها نیستید شما فقط و فقط مسعول رفتار خودتان هستید شما مسعول زندگی خود هستید شما فقط می توانید خودتان را تغییر دهید پس تمام انرژی خود را برای تغییر خود بگزاریدچون شما در تغییر دیگران نا توانید مگر این که آنها خودشان بخواهند پس بهتر است تمام توجه خود را به خودتان بدهید. تا نتایج دلخواه را بگیرید.

قدرت تمرکز طلای ناب

قدرت تمرکزthe-power-of-concentration.html خود را همانند گوهر و طلای نابی ببینید که به رایگان در اختیار شماست و با آن می توانید شگفتی های زندگی خود را خلق کنید این طلای ناب را برای چیزهای بی ارزش خرج نکنید. خواسته های شما ارزشمند ترین موهبت شما هستند که نباید آنها را سطحی ببینید آنها رحمت خداوند و هدیه الهی هستند که به شما عرضه شدند تا بوسیله آن خودواقعیتان را کشف کنید و لذت ببرید و تجربه زیبایی از قدرت درونی خود داشته باشید از هدر دادن بیهوده این طلای ناب اجتناب کنید و تا می توانید آن را برای رسیدن به اهدافتان خرج کنید تا ازخلق کردن زندگی دلخواه خود شگفت زده شوید.

به مقاله خالق زندگی در بهشت مراجعه کنید.

دوست دار شما
آزیتا مهدی پور

دیدگاه‌ها (0)

*
*