😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

نگرانی بیهوده چگونه آسیب می زند؟

نگرانی بیهوده

هر چه قدر بیشتر به مشکلات خود توجه کنیم، احساس می کنیم که بیشتر نیاز داریم که فکر کنیم. در این مقاله با موضوع دلایل و آسیب های نگرانی بیهوده با ما همراه باشید.

چرا دچار نگرانی های بیهوده می گردیم؟

ذهن ما تصور می کند که اگر زیاد تفکر نکند، نمی تواند روی موضوع های مختلف زندگی، کنترل داشته باشد. حال هر قدر ما به او بها بدهیم، احساس می کنیم که باید بیشتر ادامه بدهیم. دائما احساس نیاز می کنیم که به مسائل مختلف فکر کنیم و مدام آن ها را در ذهن خود تجزیه و تحلیل نماییم. تصور می کنیم که این گونه می توانیم همه چیز را به درستی کنار هم قرار دهیم و حفظ نماییم. اما دریغ از این که نگرانی های بیهوده ما می تواند حتی زندگی ما را نیز از هم بپاشد.

عوامل بسیار مختلفی می توانند در ایجاد این احساس نقش داشته باشند. برای مثال، محیط های کاری پر استرس، وجود زمینه ژنتیکی، وجود ترس هایی از گذشته، از دست دادن عزیزان و … می توانند در بروز نگرانی و استرس در ما نقش داشته باشند. در کنار این مقاله می توانید مقاله نشخوار ذهنی را نیز مطالعه نموده و از مطالب آن بهره ببرید.

چرا دچار نگرانی های بیهوده می گردیم؟
چرا دچار نگرانی های بیهوده می گردیم؟

چگونه از شر نگرانی بیهوده خلاص شویم؟

استرس و نگرانی یکی از شایع ترین اختلال های ذهنی در دنیا می باشد و همه ما گاهی آن را تجربه کرده ایم. آیا تا به حال از خودتان این سوال را پرسیده اید که چرا گاهی دچار نگرانی های بیهوده می شویم. دچار استرس و اضطراب می شویم. احساس می کنیم که قرار است اتفاقی ناخوشایند رخ بدهد. در حقیقت نگرانی و استرس هنگامی ناخوشایند تر می شود که ما دلیل نگرانی خود را ندانیم و فقط دلهره های بی جهت را تجربه می کنیم.

هر گاه اختلالاتی نظیر استرس، اضطراب و یا حملات پانیک به حدی برسند که ما را از انجام کار های روزمره مان منصرف سازند و یا کیفیت زندگی ما را تحت تاثیر قرار دهد، قطعا باید به دنبال علت و درمان آن اختلال باشیم. برخی از افراد تصور می کنند که اگر این اختلالات را به همین شکل رها سازند، بعد از مدتی خود به خود بر طرف می گردند. این تفکر کاملا اشتباه می باشد. زیرا می تواند باعث شکل گیری الگو های غلط در ما گردد. حتی باعث می شود که روند درمان نیز دشوار تر گردد.

یکی از مهم ترین اصول بهداشت روانی پذیرفتن بیماری توسط خود فرد می باشد. قدم مهم بعدی اقدام نمودن برای درمان است. در برخی از افراد با انجام یک دوره درمان کوتاه، مشکل بر طرف می گردد. اما در برخی دیگر که اختلال در آن ها شدید تر است، درمان به صورت فشرده و طولانی تر صورت گیرد.

چکیده:

زمانی که احساس می کنیم دچار نگرانی های بیهوده هستیم و دائما احساس نگرانی داریم، بسیار مهم است که بدانیم چه مدتی است که این احساس را داریم. مثلا اگر احساس تشویش و نگرانی ما بیشتر از شش ماه ادامه داشته باشد، یا احساس ناتوانی در کنترل ترس هایمان داشته باشیم، یعنی این که ما نیاز داریم تا با یک متخصص مشورت نماییم. زیرا در چنین شرایطی احساس بی قراری و خستگی های مفرط را تجربه می کنیم. حتی این نگرانی ها می توانند داشتن خواب با کیفیت را از ما بگیرد و دچار اختلال خواب گردیم. بنابراین ضروری است مشاهده این علائم را در خود جدی بگیریم و برای آغاز روند درمان، تردید نداشته باشیم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×