😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

نجات خود در شرایط مختلف چگونه است؟

نجات خود

طرز تفکر ما در شرایط مختلف می تواند تضمین موفقیت ما باشد. در این مقاله با موضوع چگونگی نجات خود در شرایط مختلف، با ما همراه باشید.

کار هایی که باعث نجات خود و ذهن ما می شوند کدام هستند؟

برخی از راه کارها هستند که مسیر زندگی ما را تغییر می دهند. تحقیقات نشان داده است که هنگامی که ذهن ما شرایطی جدید را تجربه می کند، بخشی از مغز بیدار می گردد. بیشتر موفقیت ها در چنین شرایطی به دست می آیند. هنگامی که مغز ما با یک محرک جدید برخورد می کند، قوه ادراک نیز فعال می گردد. پس می توان گفت نجات خود و ذهن ما در دست خودمان است و یکی از راه های فعال کردن قوه تخیل این است که خودمان را در شرایط جدید قرار دهیم.

دو رویکرد در زندگی افراد وجود دارد که باعث موفقیت آن ها می گردد. طرز تفکر ثابت و طرز تفکر رشدگرا. در حقیقت طرز تفکر ثابت می گوید که شخصیت و توانایی های خلاقانه در ما تغییر نمی کنند. افرادی که این نگرش را دارند، معتقد هستند که هوش ذاتی است و نمی تواند پیشرفت کند. اما طرز تفکر رشدگرا معتقد است که شکوفایی و پیشرفت امکان پذیر است. همه چیز به طرز تفکر ما بستگی دارد، البته باید زمینه آن و بهبود شرایط ایجاد گردد. این افراد اعتقاد دارند که خودشان موظف به موفقیت و پیشرفت هستند و شکست و پیروزی را بخشی از زندگی می دانند. آن ها می گویند برای چشیدن طعم پیروزی، باید تلاش کنند و گاهی نیز طعم شکست را بچشند تا به عنوان تجربه از آن بهره ببرند. در کنار این مقاله می توانید مقاله افکار سرنوشت ما را می سازد را نیز مطالعه نموده و از آن بهره ببرید.

کار هایی که باعث نجات خود و ذهن ما می شوند کدام هستند؟
کار هایی که باعث نجات خود و ذهن ما می شوند کدام هستند؟

چگونه خود را از چنگ احساس بی ارزشی نجات دهیم؟

گاهی بدون این که بدانیم و متوجه باشیم، نسبت به خودمان کم لطف می شویم. در حقیقت خودمان به این امر واقف نیستیم، اما از این که عزت نفس نداریم شاکی می شویم. این که ما چه احساسی نسبت به خود داریم و در درونمان چه میزان عشق و محبت می بینیم، بسیار مهم است. اگر ما از عزت نفس بالایی برخوردار باشیم، احساس خودارزشمندی می کنیم. خود را دوست داریم و لایق عشق و فراوانی می دانیم. برای درک بهتر این مطلب می توانید دوره افزایش عزت نفس را از سایت تهیه نموده و از آن بهره ببرید.

در دورانی که کودک هستیم، هم زمان با شناختن جهان پیرامونمان، برخی باور ها نیز در ما شکل می گیرند. این باورها روی نگرش و افکار ما تاثیر می گذارند. در حقیقت آن ها در ضمیر ناخودآگاه ما قرار می گیرند و رفتار های ما را مدیریت می کنند. فردی که در کودکی خود احساس خودارزشمندی را نداشته باشد، در سنین بالاتر نیز این احساس در افکار و رفتار او مشاهده می شود. در نتیجه دیگران نیز چنین رفتاری را با او دارند. سپس مشاهده می شود که این افراد از بی توجهی و بی ارزشی خود نسبت به دیگران شکایت دارند. آن ها سعی می کنند برای نجات خود، ارتباطاتشان را قطع کرده یا تغییر دهند. اما آگاه نیستند که شخصی که باید تغییر کند در حقیقت خود آن ها هستند. زیرا هر قدر هم که ارتباطات جدید را تجربه کنند، باز هم با مشکل قبل رو به رو می گردند.

خودت رو نجات بده!؟

برای وارد شدن لطفا با IP ایران وارد نشوید.

چکیده:

عدم احساس خودارزشمندی باعث می گردد تا شخص از درون خود احساس ناکافی بودن و خالی بودن داشته باشد. در حالی که عامل اصلی این احساس، نقص های او نیستند. بلکه این امر ریشه در احساساتش دارد. در نتیجه او در زندگی اجتماعی و حتی زندگی مشترک خود نیز موفق ظاهر نمی گردد. زیرا او در تله بی ارزشی گرفتار شده است. بنابراین برای نجات خود از این تله و بهبود احساس، لازم است که عزت نفس را در خود بیابد. در این مسیر کمک گرفتن از یک مشاور و یا راهنما نیز می تواند بسیار کمک کننده و مفید باشد.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×