عادت های مثبت در زندگی کدامند؟ چگونه آن ها را تقویت کنیم؟
چگونه می توانیم با جایگزین کردن عادت های غلط به عادت های مثبت، کیفیت زندگی خود را افزایش دهیم. با ما همراه باشید.
عادت های مثبت کدامند؟
داشتن عادت های مثبت در زندگی ما را به سمت پیشرفت سوق می دهند. برای مثال یکی از مهم ترین این عادات، واقع گرا بودن است. این که در زندگی خود حقیقت را ببینیم و آن را انکار نکنیم، بسیار حائز اهمیت است. گاهی در زندگی موفق می شویم و گاهی نیز شکست می خوریم. اما باید این حقایق زندگی را بپذیریم و دوباره روی سعی کنیم که بایستیم. آن چیزی که اهمیت دارد این است که به هیچ وجه تسلیم زندگی نشویم.
چالش های زندگی نیز بخشی جدا ناپذیر از زندگی ما هستند. مسیر زندگی هیچ فردی همیشه هموار نبوده و گاهی نیز ما را با ناهمواری هایی رو به رو خواهد کرد. برای رسیدن به قله موفقیت، لازم است که همه تمرکز خود را روی مشکلات قرار ندهیم. یعنی دو روی سکه را ببینیم. یادمان نرود که در ورای هر سختی، راحتی و آسایش هم هست. بنابراین با آرامش به رفع مشکل موجود اقدام کنیم و سعی کنیم در آن شرایط تا جایی که امکان دارد بهره کافی ببریم و تجربه کسب کنیم. برای درک بهتر این مطلب می توانید مقاله چالش های فردی را نیز مطالعه نمایید.
اگر ما در زندگی خود هدف داشته باشیم، قطعا برای رسیدن به آن ها اولویت بندی و برنامه ریزی نیز خواهیم کرد. فقط کافی است که خود را باور داشته باشیم. توانایی های خود را بشناسیم و مهارت های خود را تقویت کنیم. اگر در خودمان نقصی مشاهده کردیم، روی آن تمرکز نکنیم. اما در صورت امکان می توانیم در جهت تقویت آن اقدام نماییم. همه این ها به افکار ما بر می گردد. هیچ وقت این اجازه را ندهیم که افکار منفی ما را از جلو رفتن باز دارند و جلوی پیشرفت ما را بگیرند.
چگونه عادت های مثبت را در خود تقویت کنیم؟
اگر واقعا بخواهیم کیفیت زندگی خود را بهبود بخشیم و در زندگی خود به موفقیت دست یابیم، لازم است در برخی از عادت های زندگی خود تغییری ایجاد کنیم. در این مسیر تنها چیزی که مهم است، اراده و تلاش ما می باشد. ما انسان هستیم و و خیلی از وقت ها بر اساس احساسات خود تصمیم گیری یا قضاوت می کنیم. معمولا احساس ما به ما دروغ نمی گوید، اما این مسئله به این معنی نخواهد بود که همه تصمیمات خود را بر اساس آن ها بگیریم. دقیقا عکس این موضوع صدق می کند. یعنی این تصمیمات ما در زندگی هستند که باید احساس ما را بر انگیزند. به این معنی که ما باید بتوانیم کنترل آن ها را به دست بگیریم و در موقع لزوم آن ها را مدیریت کنیم تا تصمیمات عاقلانه تری را در زندگی داشته باشیم.
ما انسان ها ذاتا افرادی اجتماعی هستیم. بنابراین داشتن ارتباطات سالم و درست می تواند سازنده باشد. داشتن تعاملات اجتماعی یکی از این عادت های مثبت است که می تواند ما را به سمت موفقیت هدایت کند. اما از طرف دیگر، داشتن ارتباطات غلط نیز ما را به عقب می برد. بنابراین وقت خود را برای ارتباطاتی که ارزشی ندارند، نباید تلف کرد. همه لحظات زندگی ما با ارزش هستند و ما باید یاد بگیریم که به درستی از آن ها بهره ببریم.
بد نیست که گاهی خود را به چالش بکشیم و نسبت به فناوری های جدید دنیا، آگاه گردیم. اگر ما بخواهیم در زندگی به موفقیت دست یابیم، لازم است همراه با زمانه پیش برویم. بنابراین باید تلاش کنیم که با دنیای مدرن نیز ارتباط برقرار نماییم. شاید در ابتدا کمی مشکل باشد، اما در نهایت متوجه می شویم که برخورداری از این تکنولوژی ها می تواند چه قدر زندگی ما را راحت تر سازد.
چکیده:
همه ما انسان ها افرادی هستیم که خیلی زود به شرایط عادت می کنیم. اما گاهی آن قدر در این موضوع افراط می کنیم که امتحان کردن عادت های جدید برای ما سخت می گردد. عادت ها رفتار هایی هستند که ما آن ها را مرتب انجام می دهیم و تقریبا بخشی از ماهیت ما می شوند. اما اگر به دنبال تقویت و بهبود کیفیت زندگی خود هستیم، بخش هایی از زندگی ما هستند که لازم است در آن ها تغییراتی ایجاد کنیم. شاید در ابتدا کمی سخت به نظر برسند، اما اگر بتوانیم با تدریج با آن ها رو به رو گردیم، متوجه می شویم که آن قدرها که فکر می کردیم عجین شدن با تغییرات و عادت های مثبت سخت نمی باشد. بنابراین اگر مشتاق به ایجاد تغییرات مثبت و پیشرفت در زندگی خود هستید، تعلل نکنید و از همین حالا ایجاد تغییرات مثبت را آغاز کنید.
دیدگاهها (0)