شجاعت درون چیست؟
شجاعت درون لازمه ی روح و روان ما است برای آن که خود را کشف کنیم و به موفقیت برسیم باید آن را پیدا کنیم و نظاره گر احساسات خود باشیم.
شجاعت درون عصاره ی وجود درون تو است. عشق به خود و قبول داشتن خود همین طوری که هستی، دوست داشتن خود و دیدن خود و درک درون است. شجاعت درون را می توانیم مانند گوهری در وجود خود پیدا کنیم. وقتی به درون خود توجه میکنی و حواست به خودت هست، درون تو هدایت گر تو می شود و تو را در مسیر درست قرار میدهد. مثل آب روان می شوی و در پیچ و تاب های زندگی روان حرکت میکنی، پیش می روی و رها و آرام هستی. به خودت عشق میدهی و خودت را بیشتر دوست داری. مقاله عشق به خود در این مورد توضیحات مفیدی دارد.
مقاومت را رها کن و شجاعت درون را بدست بیاور
مقاومت را رها کن و خودت را بسپار به یگانه معبود هستی تا کاملا جاری شوی. و بعد نظاره کن و ببین خالقت چه شگفتی هایی برایت در نظر گرفته است. خودت را دوست داشته باش و به خودت عشق بفرست که منتظر کسی برای عشق رسانی نباشی، موسیقی که دوست داری را گوش بده، جایی که احساس خوب داری برو، ورزشی را که علاقه داری انجام بده و برای خودت وقت بگذار. از خداوند هدایت بطلب تا مسیر درست را به تو شفاف نشان بدهد. از او شجاعت بخواه و خود را به خدا بسپار تا مسیرت را روشن کند.
هدف خود را مشخص کن
هدف خود را مشخص کن و قدم به قدم برای آن برنامه ریزی کن. گام به گام خودت را پیش ببر در هر جایی از زندگی که کم آوردی از خدا کمک بخواه و مطمئن باش که خداوند در حمایت و هدایت تو راه گشا است. توضیحات بیشتر در مورد هدف در مقاله نوشتن هدف است که میتوانید مطالعه کنید. اهداف کوچک داشته باش و بعد از رسیدن به آنها احساس رضایت و خوشحالی داشته باش، امیدوار باش روی ساختن خود متمرکز شو و مهارتهای خود را برای خود آگاهی بالا ببر.
خداوند تمام و کمال آماده خدمت رسانی به تو است و آغوش خود را برای حمایت تو بازمی کند. قطعا مسیر همیشه دلخواه تو نخواهد بود و در مسیر تجربه های نا خوشایند هم خواهی داشت فقط کافی است آنها را نیز بپذیری و دوست بداری آنها چراغ راه تو هستنند تا به بیراهه نروی آنها را ببین و قضاوت نکن. اگر هم دوستشان نداری فقط بپذیر و از آن ها عبور کن. پذیرفتن به معنای ساختن نیست پذیرفتن به معنای مشاهده کردن است و بعد تصمیم گرفتن که در آن شرایط بمانی یا نه؟
ترس خود را کنار بگذار
آیا ماندن تو در آن شرایط و حرکت نکردن پذیرفتن است؟ خیر شاید ایستادن تو در شرایط ناخواسته از روی ترس است یا از روی ضعف یا تنبلی به هر حال هر چه هست تو باید کشف کنی شاید خشم و یا ترس تو اجازه نمی دهد که از آن شرایط خارج شوی. در هر صورت تو باید تلاشت را بکنی و خودت را کشف کنی اگر ترس اجازه نمی دهد حرکت کنی تمام ترس هایی که برای اقدام نکردنت داری را روی برگه بنویس. تمام دلایل خود را بنویس نکته به نکته چون ما با آن ترس ها کار داریم.
برای ترس هایت راه حل پیدا کن و شجاعت درون را بیاب
حالا لیست ترس هایت را جلوی خودت بگذار و نکته به نکته دلایل خود را بررسی کن و ببین چه راه حل هایی برای آنها می توانی پیدا کنی. همین که آنها را بنویسی کلی احساست آزاد میشود و راه حل به ذهن تو میرسد. شلوغی ذهن ما انرژی ما را هدر میدهد. باید راهی پیدا کنیم تا این شلوغی افکار را که استرس آور است از خود دور کنیم و خود را رها سازیم. ولی این به این معنی هست که باید آنها را ببینیم . و بعد کاری برای رها سازی انجام دهیم.
شجاعت درون خود را کشف کن
برای این که شجاعت درون خودمان را بیرون بکشیم لازم است نظم و ترتیب به ذهنمان بدهیم .
هر حسی که داریم توجه کنیم احساسمان را مشاهده کنم. هر چه که هست.
برای مثال بپذیریم در این شرایط من احساس خشم دارم و میبینم که عصبانی هستم. از دست خودم و بقیه ولی خودم را می بخشم و بقیه را هم می بخشم. و خودم را دوست دارم همین طوری که هستم عاشق خودم هستم.
شجاعت دیدن و پذیرفتن احساسات مختلف خود را داشته باشید و بدانید که همیشه همه چیز دلخواه ما نیست. مقاله سایت linkedin در این مورد اطلاعات مفیدی دارد.
به هدایت درونت اعتماد کن
اینکه هر آنچه که ما بخواهیم درست و دلخواه ما است درست نیست .
به هدایت درونمان اعتماد می کنیم و مسائلمان را به او می سپاریم.
در مسیر انعطاف را رعایت می کنیم. و خود را رها می سازیم.
نیروی درونی ما را به مسیر درست هدایت میکند.
درآخر….
چندین راه برای اینکه شجاعت درونی خود را پیدا کنیم وجود دارد. اول اینکه در مورد خاطرات و گذشته خود در دوران کودکی و نوجوانی خود فکر کنیم چرا که بیشترین ترس ها و آسیبهای ما ریشه در آن مرحله از زندگی ما دارد. بر رفتار ها و عادات خود متمرکز شویم با این کار میتوانیم بسیاری از رفتارهای تکراری و یا ترسهای خود را که مانع شروع یا پیشرفت یا مسائل دیگر در کارهایتان میشود را پیدا کنیم.آگاه باشیم از چه مواردی میترسیم و به آنها توجه کنیم. گاهی برای کشف این موارد باید از متخصصین کمک بگیریم تا بتوانیم با آنها روبرو شویم و شجاعت را در درون خود پیدا کنیم .
این نکته مهم است که بدانیم که همه انسانها گاهی از احساس ترس و نگرانی و یا اضطراب و نادانی و … رنج می برند اما هر چه بیشتر روی خود کار کنیم و آگاه شویم می توانیم ویژگی هایی مانند شجاعت درون هدایت و قدرت و یا اعتماد به نفس و عزت نفس را در خود زنده کنیم.
موفق و سربلند باشید… .
دیدگاهها (0)