😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

غیبت کردن چه تاثیری در زندگی ما می گذارد؟

غیبت کردن

آیا درست است هنگامی که فردی در جمعی حضور ندارد و ما او را مورد قضاوت خود قرار دهیم؟ در این مقاله با موضوع غیبت کردن و تاثیر آن بر زندگی خودمان، با ما همراه باشید.

غیبت کردن یعنی چه؟

کلمه غیبت از غیاب می آید. غیبت کردن از حضور نداشتن فردی در مکانی خاص می آید. یعنی وقتی که شخصی حضور ندارد و نمی تواند از خود دفاع کند، اما ما رفتار ها و گفتار های او را مورد قضاوت قرار می دهیم. ضمن این که ایمان داریم که اگر او حرف های ما را بشنود، قطعا ناراحت می شود. اما باز هم به این حرف های خود ادامه می دهیم. در کنار این مقاله می توانید مقاله قضاوت کردن را نیز مطالعه نموده و از مطالب آن بهره ببرید.

اثرات غیبت کردن بر زندگی ما چگونه است؟

انسان موجودی اجتماعی می باشد و جهت تامین نیاز های خود به داشتن زندگی اجتماعی نیاز دارد. حال این نیاز ها چه بر حسب ضرورت های اجتماعی و چه بر حسب ذات و فطرت او، انکار ناپذیر است. لازمه این نیاز، داشتن روابط پایدار و سلامت می باشد. بنابراین هر آن چیزی که به پایداری این روابط آسیب برساند، به زندگی خود فرد، لطمه خواهد زد.

قطعا غیبت کردن روی زندگی فردی و اجتماعی ما تاثیر گذار خواهد بود. جدای از این که امنیت روانی و حتی آبروی دیگران به خطر می افتد، با انجام این رفتار، حس اعتمادی که دیگران نسبت به ما دارند، به تدریج کم رنگ تر می شود. حتی گاهی می تواند باعث ایجاد دشمنی و و کینه ورزی بین ما و دیگران شود و در پی آن تنهایی و انزوا را برای ما به همراه خواهد داشت. بنابراین می توان گفت با این رفتار غلط، کیفیت زندگی فردی و اجتماعی ما تضعیف می گردد.

غیبت کردن یعنی چه؟
غیبت کردن یعنی چه؟

آیا می توان از غیبت کردن دوری نمود؟

از روزی که تصمیم بگیریم که غیبت نکنیم، در هایی در زندگی مان برای ما باز می شود که قبل تر از آن قادر به باز کردن آن ها نبوده ایم. حتی اگر وسط این عمل بودیم و جمله ما نصفه کاره بوده، می توان جمله را قطع نمود. همان طور که می دانیم غیبت کردن معمولا بین ما و یک و یا چند نفر دیگر صورت می گیرد. فرض کنیم که در حال بازی پینگ پنگ هستیم و طرف مقابل نیز در حال همراهی نمودن با ما است. اما ما متوجه می شویم که دیگر نمی خواهیم به بازی ادامه دهیم. درست ترین کار این است که راکت خود را زمین بگذاریم و از ادامه بازی صرف نظر کنیم. با این کار توجه خود را از آن موضوع بر می داریم.

حال اگر با طرف مقابل صمیمی باشیم، می توانیم او را نیز از این هدف خود آگاه کرده و از ادامه گفتگو منصرف سازیم. اما اگر شرایط به گونه ای نبود که این کار را انجام دهیم، می توانیم به سادگی توجه خود را از آن گفتگو بر داریم و با این رفتار ما طرف مقابل نیز متوجه عدم رضایت ما از ادامه گفتگوی مان خواهد گردید. بنابراین اگر ما تصمیم بگیریم که همیشه فقط در مورد اشخاصی که در جمع حضور دارند صحبت کنیم، این بهترین راه کار برای دوری نمودن از عادت غیبت کردن ما می باشد.

چکیده:

یکی از مهم ترین موضوعاتی که در این خصوص مطرح است این است که معمولا اکثر عادت های ما، از نهاد خانواده مان آغاز می گردند. رفتار والدین به شکل گیری این عادات به شدت تاثیر گذار خواهند بود. بنابراین می توان گفت خانواده نقش بسیار مستقیمی در ایجاد این باور های غلط در افراد خواهد داشت. زیرا اعتقادات و باور های ما به وسیله تماس های اجتماعی ما شکل خواهد گرفت و بیشترین و تاثیر گذار ترین تماس های ما با دیگران از خانواده مان آغاز می گردند. پس لازم است که ما به عنوان یک والد، بسیار و بسیار مراقب رفتار و گفتار های خود باشیم و تلاش کنیم که عادت های مثبت و زیبا تری را در نهاد فرزندان خود ایجاد نماییم.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×