پیوند پایدار چگونه ممکن می گردد؟
چگونه در زندگی پیوند پایدار را تجربه کنیم. در این مقاله به این مسئله می پردازیم که پیوندی که عمیق و پایدار است، چه ویژگی هایی دارد.
پیوند پایدار چگونه پیوندی است؟
همه انسان ها در زندگی دوست دارند که پیوند پایدار را تجربه کنند. پیوندی که عشق و محبت در آن وجود دارد و اعتماد و تعهد حرف اولش را می زند. در کنار این مقاله می توانید مقاله روابط پایدار را نیز مطالعه نمایید. از نشانه های پیوند پایدار می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
- در آن رابطه عاشقانه وجود دارد.
- طرفین رابطه برای یکدیگر زمان کافی می گذارند.
- برای یکدیگر گوش شنوا هستند.
- به احساسات یکدیگر توجه می کنند.
- نیاز های یکدیگر را می شناسند و به آن اهمیت می دهند.
- اعتماد دو طرفه در آن وجود دارد.
- در رابطه ابراز علاقه فراموش نمی گردد.
- تعهد اصل آن رابطه می باشد.
- و …
چگونه پیوند پایدار را تجربه کنیم؟
هنگامی که رابطه عاطفی و دوست داشتن یک طرفه باشد، احتمال پایدار بودن رابطه بسیار کم می شود. رابطه ای قوی و ماندگار است که عشق دو طرفه، بین طرفین جاری باشد. بنابراین باید بگوییم که بسیار مهم است که طرفین رابطه یکدیگر را دوست داشته و برای پایداری رابطه خود تلاش کنند. همچنین در هر رابطه ای نیاز است که در جهت تداوم آن، عشق و دوست داشتن ابراز گردد.
لازم است هر دو طرف برای عشق خود زمان بگذارند. با یکدیگر حرف زنند، تفریح کنند و اوقاتی را با هم بگذرانند. بهترین حالت هر رابطه ای این است که طرفین، یکدیگر را رفیق خود بدانند. به همدیگر احساس نزدیکی داشته و در نهایت رابطه بسیار خوبی را تجربه خواهند کرد. قطعا در هر رابطه ای چالش و مشکلاتی نیز به وجود می آید. اما مهم این است که با حرف زدن، نسبت به حل آن برآیند. حل نکردن اختلافات کوچک و پیش پا افتاده، می تواند کم کم مشکلات بزرگتری را برای رابطه ایجاد نماید. بنابراین تا زمانی که دیر نشده، هر دو طرف باید تلاش کنند، تا پایه های رابطه تضعیف نگردد.
یکی دیگر از راز هایی که به پیوند پایدار کمک می کند، داشتن احساس آرامش طرفین در کنار یکدیگر است. چه اشکالی دارد که آن ها به درد و دل ها و حتی غر زدن های یکدیگر گوش دهند و بتوانند به طرف مقابل آرامش دهند. مگر هر انسانی از طرف مقابل خود، غیر از آرامش و عشق چه می خواهد؟ پس می توان گفت دادن حس آرامش به طرف مقابل یکی از مهم ترین وظایف طرفین رابطه می باشد.
تعهد اصل هر پیوند پایدار:
در هر رابطه ای مهم ترین اصل، تعهد و وفا داری طرفین می باشد. شخصی که عاشق باشد اما نسبت به رابطه خود بی تعهد بوده و دست و دلش بلرزد، قطعا پیوندی ماندگار را تجربه نخواهد کرد. نداشتن تعهد به مانند زهری در هر رابطه عمل می کند. یعنی این که هر خطری می تواند آن رابطه را به راحتی تهدید کند. بنابراین وفا دار بودن و داشتن تعهد اصلی ترین دلیل استحکام هر رابطه موفق و پایدار می باشد.
چکیده:
مقایسه کردن و مقایسه شدن، یکی از مخرب ترین رفتار هایی است که به روابط افراد، آسیب جدی وارد می کند. این کار می تواند ذهنیت افراد را نسبت به خود تغییر داده و باعث شود که او احساس نالایق بودن داشته باشد. با مقایسه، پایه های روابط می لغزد و می تواند حتی تا بروز اختلافات بسیار شدید نیز پیش برود. بنابراین است بهتر است که خود و طرف مقابل را با همان ویژگی هایی که داریم، بپذیریم. در ضمن تلاش کنیم نقاط مثبت را پرورش داده و نقاط منفی را کم رنگ تر نماییم تا بتوانیم رابطه ای موفق و ماندگار را در زندگی خود تجربه نماییم.
دیدگاهها (0)