😎 بزرگ ترین دوره عزت نفس هوشیاری منتشر شد 🎉 مشاهده دوره

هوشیاری

عدم تصمیم گیری یعنی چه؟ چرا گاهی دچار آن می شویم؟

عدم تصمیم گیری

اگر هنگام تصمیم گیری در خصوص مسائل، اعتماد به نفس و درایت لازم را داشته باشیم، قطعا بهترین تصمیم را خواهیم گرفت. اما چرا گاهی در زندگی دچار مشکل عدم تصمیم گیری می شویم؟

عدم تصمیم گیری چیست؟

همه ما در زندگی، با انتخاب هایی که داریم، نتایج مختلفی را نیز دریافت می کنیم. گاهی این تصمیم گیری ها آن قدر مهم و اثر گذار هستند که سرنوشت ما را نیز تغییر می دهند. بنابراین می توان درک کرد که قدرت تصمیم گیری، مهارتی بسیار مهم است که ما را در زندگی به سمت موفقیت هدایت می کند. حال اگر ما بنا به دلایلی نتوانیم تصمیم گیری صحیحی داشته باشیم، قطعا زندگی ما از مسیر درست و اصلی خود منحرف می گردد.

چرا گاهی اوقات دچار مشکل عدم تصمیم گیری می شویم؟

یکی از مهم ترین عواملی که باعث عدم تصمیم گیری در افراد می گردد، عزت نفس پایین است. عزت نفس بر افکار و رفتار ما تاثیر گذار خواهد بود و می تواند در تصمیم گیری های ما نیز نقش مهمی را ایفا نماید. زیرا وقتی با مشکلات زندگی مواجه می شویم، ترس از شکست خواهیم داشت و این مانعی بر سر راهمان می شود تا نتوانیم به درستی تصمیم گیری نماییم. شخصی که از عزت نفس بالاتری برخوردار است، اعتماد به نفس بالاتری نیز خواهد داشت. بنابراین هنگام مواجه شدن با چالش های زندگی، صبر و شکیبایی بیشتری به خرج داده و تصمیم گیری بهتری را خواهد داشت. برای درک بهتر این مطلب می توانید دوره افزایش عزت نفس را از سایت تهیه نموده و از آن استفاده نمایید.

چرا گاهی اوقات دچار عدم تصمیم گیری می شویم؟
چرا گاهی اوقات دچار عدم تصمیم گیری می شویم؟

چگونه با عدم تصمیم گیری مقابله کنیم؟

  • سعی کنید هنگام تصمیم گیری، به صورت احساساتی عمل نکنید. زیرا اگر تصمیم و قضاوت شما بر اساس احساسات و تحت تاثیر آن عمل کنند، معمولا نمی توانند تصمیم های درستی باشند. تلاش کنید روی واقعیت های زندگی متمرکز شوید تا هنگام مواجه با مشکلات و چالش های زندگی درست ترین تصمیم را اتخاذ نمایید.
  • برای تصمیم گیری عجله نکنید. کمی صبور باشید و از تصمیم گیری عجولانه دوری کنید. زیرا تصمیماتی را که ما عجولانه در در زندگی می گیریم، قطعا درست ترین تصمیم نیستند. بنابراین قبل از اخذ هر تصمیمی در زندگی، کمی صبر و تاْمل نمودن، باعث می شود در نهایت پاسخ بهتری را دریافت نماییم.
  • همیشه قبل از تصمیم گیری در مسائل مختلف، اولویت های زندگی خود را مد نظر قرار دهید. یعنی بررسی کنید که چه چیزی در شرایط به وجود آمده، از اهمیت بیشتری برخوردار است. این گونه شما تصمیم صحیح تری را مد نظر قرار می دهید.
  • هیچ اشکالی ندارد که گاهی در مواقع بروز مشکلات، با افراد آگاه و مورد اعتماد خود مشورت کنیم. زیرا ممکن است که استرس و فشار روانی ناشی از شرایط، اجازه ندهد شما تصمیم درستی را بگیرید. بنابراین مشورت کردن با این افراد کمک می کند، انتخاب مناسب تری را داشته باشید.
  • هنگام تصمیم گیری شجاع باشید و شجاعتتان را محک بزنید. اعتماد کردن به شجاعت خودتان بسیار ارزشمند است. این طور فکر کنید که اگر زمانی حتی تصمیم اشتباهی نیز گرفتید، خطا ها قابل جبران هستند و به راحتی می توانید نسبت به جبران آن برآیید. اگر گاهی نسبت به مسیری که انتخاب می کنید، مطمئن نیستید، شهود خود را دست کم نگیرید. این مبحث را در مقاله شهود برایتان کاملا توضیح داده ایم.
چگونه با عدم تصمیم گیری مقابله کنیم؟
چگونه با عدم تصمیم گیری مقابله کنیم؟

چرا گاهی ذهن ما دچار یخ زدگی می شود؟

برای تماشا ویدیو لطفا با IP ایران وارد نشوید.

چکیده :

ترس از تصمیم گیری و یا همان عدم تصمیم گیری، معمولا به دلیل ترس از گرفتن تصمیم اشتباه است. در این شرایط شخص ترس زیادی حتی نسبت به تصمیم گیری های روزمره خود نیز دارد. این موضوع کم کم باعث اختلال های دیگر در زندگی او می شود و در واقع زندگی اش را فلج می کند. زیرا او هنگامی که نیاز دارد که تصمیم گیری انجام دهد، دچار اضطراب و نگرانی می شود. دائما از این مسئله می ترسد که به هنگام تصمیم گیری، شاید انتخابی اشتباه داشته باشد.

بنابراین اگر شما هم این مشکل را در خود احساس می کنید، بهتر است با یک مشاور و یا متخصص مشورت نمایید. زیرا این ترس موجود در شما تاثیر چشم گیری در کیفیت زندگی شما نیز خواهد داشت. پس قدم برداشتن به سمت غلبه بر این ترس بسیار مهم و حیاتی می باشد. یک درمانگر با بررسی حالات و رفتار های شما، نوع درمان مربوط به شما را تشخیص می دهد و در نتیجه کمک می کند تا مشکل شما بهبود یابد.

دیدگاه‌ها (0)

*
*

×